shutterstock_715450345.jpg

De reden achter deze informatiesite

Hoe het begon

In juli 2020 ontving ik een interview met Nikolaas Sarkozy uit 2019 met de melding 'luister eens goed naar wat hij zegt'. Het werd het begin van een zoektocht in de ware toedracht van wat we sinds maart 2020 beleven. Over dit begin vertel ik meer in deze post.

Op geen enkele manier had ik kunnen vermoeden wat deze zoektocht allemaal naar boven zou brengen. Nooit had ik kunnen vermoeden dat het delen van mijn zoektocht zou leiden tot duizenden volgers op Facebook of tot deze blogsite, een site die is ontstaan om informatie te kunnen verspreiden ook indien censuur op sociale media dit bemoeilijkt.

Ik ga er - samen met het team dat mij in mijn zoektocht ondersteunt - prat op dat alle informatie die ik deel, gecheckt en gedubbelcheckt is. Daarom ook dat je steeds een maximaal aantal bronvermeldingen vindt zodat je ook zelf op onderzoek kan gaan.

 

Dit is iets waar ik je graag toe stimuleer: doe je eigen onderzoek, vorm je eigen mening, informeer je breder dan via MSM (mainstream media/ de klassieke mediakanalen), of steeds weer dezelfde experten.

Wat mij drijft om dit werk te doen, is het willen wegnemen van de angst die er bij veel te veel mensen is. Angst die in de hand gewerkt wordt door de negatieve berichtgeving, door de emotionele en mentale druk van de maatregelen die overheden wereldwijd nemen, door het gebrek aan juiste context. Daarom streef ik er met mijn posts naar om wél alles in de juiste context te plaatsen, geef ik ruimte aan onderbouwde informatie die geen plek krijgt in de MSM of - godbetert - wordt afgedaan als Fake News.

Het is een werk dat ik samen met mijn team doe omdat we allemaal persoonlijk vinden dat we hier een maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen hebben. Want wat we vandaag doen, is bepalend voor de toekomst die we samen hebben.

Warme groeten,

Carine Knapen

De juiste context

Mijn drijfveer