Search

1 september. Eerste schooldag voor vele kinderen


Bron: VTM Nieuws


1 september. Eerste schooldag voor vele kinderen.

Spannende momenten voor de kindjes en hun ouders. Een beetje positief nieuws om de dag extra kleur te geven zou fijn zijn, maar niet voor VTM.

Zij blijft doelbewust verder liegen en het volk op stang jagen.


NEEN VTM, we beginnen het schooljaar niet met gemiddeld 431 " coronabesmettingen " per dag. We beginnen het schooljaar met 194 positief getesten op een totaal aantal testen van 28.746. Dat is .... 0,65%.

Van de 194 positief getesten zijn 7 mensen ziek, Dat is 4%. De 187 andere positief getesten hebben geen symptomen en zijn niet ziek, niet van corona, niet van de griep, niet van het rhinovirus en niet van de andere virussen die de PCR test meet.

De dag voordien heeft 0;85% van het totaal aantal testen positief getest. 6 personen zijn opgenomen in het ziekenhuis en 13 personen hebben het ziekenhuis verlaten. DAT is het echte nieuws. Waarheidsgetrouw en conform de cijfers van WHO.


Ik wens aan alle kindjes en hun ouders een heel fijne dag.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en