Search

29.07.2020. Toespraak van Alexander Loekasjenko, President van Wit-Rusland

De gekochte lockdown


29.07.2020. Toespraak van Alexander Loekasjenko, President van Wit-Rusland, land waar er nooit een lock-down is geweest, geen mondmasker plicht noch enige andere maatregel in het kader van Covid19 ( wat hij beschouwt als een collectieve psychose, net zoals overigens een aantal Belgische artsen - zie een eerdere post met link naar de Artsenkrant dd.17.08.2020 ) (zie video )


Het IMF heeft hem blijkbaar een schenking van 940.000.000 USD geboden ( dus... niets terug te betalen ) als zgn "snelle financiering " om Wit-Rusland in lock-down te plaatsen, de avondklok in te stellen en andere maatregelen te treffen. De Worldbank zou, volgens zijn verklaring, blijkbaar nog 10x zoveel.- geboden hebben. Hij heeft geweigerd. " wij zijn niets zinnens iemand naar de pijpen te dansen ".


Hoe zit dat met België ? Heeft het IMF en/of de Worldbank ook geld geboden (en betaald ) om ons land in lock-down te plaatsen en de avondklok in te stellen zoals tijdens WOII ?

En hoe is het mogelijk dat instanties zoals het IMF en de Worldbank geld bieden om een lock-down te financieren ?


Is de man een fantaisist die verhalen verzint om zichzelf in de kijker te plaatsen of is er hier toch iets meer aan de hand dat het daglicht niet kan verdragen ?

Ik ben alleszins benieuwd naar de cijfers van het Rekenhof met de geverifieerde balans van inkomsten en uitgaven van ons land over het jaar 2019 en 2020.....

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en