Search

" Achteraf-experten " volgens Van Ranst

" Al drie weken lang zit viroloog Marc Van Ranst samen met zijn echtgenote en 12-jarige zoon ondergedoken in een safehouse op een geheime locatie in ons land. De voortvluchtige militair Jürgen Conings is immers nog niet gevat en de dreiging is dus nog niet geweken. De afgelopen drie weken toonde Van Ranst zich niet meer publiekelijk, maar al die tijd blijft hij wel actief op social media.


Op Facebook en Twitter hekelde Van Ranst maandag de zogenaamde 'achteraf-experten'. "Vanuit de spouwmuren maken ze triomfantelijk hun intrede, om dan op verbluffende wijze accuraat het verleden te voorspellen. Zij wisten het altijd al beter".


Van Ranst heeft het over mensen die hun eigen analyse over de corona-aanpak maken, en die nu vinden dat zij het beter hadden gekund. "Je voelt dat dit aan het opkomen is. Als het veilig is, als de crisis is bezworen, dan komen ze naar buiten. Ik heb in mijn eerste interviews vorig jaar al voorspeld dat de guillotines geslepen zouden worden. Je zal dat de komende dagen nog zien toenemen. Allemaal zogenaamde experts die weten hoe het allemaal beter had gekund, en die plots de meest schitterende ideeën hebben."

-----------------------------------------------

Beste Marc,


Dus... de crisis is bezworen ? Het is veilig ? Over & out ?

Nou ! Waarom hebt u dan moord en brand geroepen toen Annelies Verlinden op 30 mei 2021 in het VRT nieuws verkondigde dat de algemene mondmaskerplicht en de afstandsregel vanaf 9 juni afgeschaft wordt ? Waarom hebt u, vanuit u kot, wereldkundig gemaakt dat hieraan risico's verbonden zijn en het nog te vroeg is ?

Waarom moeten we krachtens het M.B. van 04.06.2021 BUITEN nog altijd een mondmasker dragen ? Waarom mogen we BUITEN enkel deelnemen aan activiteiten, zittend aan een tafel ? Waarom mag er niet gedanst worden? Enig idee hoe absurd dit is als u weet dat de mondmaskerplicht bij onze Nederlandse buren nooit heeft bestaan ? Is het virus daar anders misschien ?

En... als het dan toch veilig is, waarom zijn er dan nog steeds zo'n absurde regels uitgevaardigd voor reizigers en personen die wensen deel te nemen aan een festival of ander evenement ?

Wie heeft die regels in de oren van Frank Vandenbroucke gefluisterd ?

U weet maar al te goed dat hij u op de voet volgt toch Keizer Marc ?


Wat betreft die " achteraf-experten " : die experten zijn er altijd geweest. Zij hebben van meet af aan hun standpunten kenbaar gemaakt en alternatieve oplossingen voorgesteld die veel efficiënter zijn maar ... u hebt ze genegeerd, verketterd, verpletterd.

Dat doet u tenandere nog steeds, vanuit uw kot, met uw dagelijkse tweets.

Wat u wellicht tegen de borst sluit en u, vanuit uw kot, doet klagen, zuchten en steunen, is dat daar waar die " achteraf-experten " door uw toedoen geen platform kregen, zij die platformen ondertussen gevonden hebben via alternatieve mediakanalen en ook steeds vaker doordringen in main stream media waar zij herhalen wat zij steeds verkondigd hebben. Het zijn dus geen " achteraf experten " maar "opnieuw-en-opnieuw-experten " of zo u wil " ik-ben-het-kotsbeu-van-steeds-maar-hetzelfde-te-herhalen-experten ".

https://www.msn.com/nl-be/nieuws/other/van-ranst-hekelt-achteraf-experten/ar-AAKP92F?ocid=msedgntp


4 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en