Search

Bedrieglijke reclame van Iriscare - coronavirus.brusselVanaf 00:28 min : " het eerste vaccin is goed en veilig, het zorgt ervoor dat je lichaam het virus afweert, daardoor zijn jij, de andere bewoners en het zorgpersoneel bestand tegen het virus en maakt het geen kans meer "


______

Dit is bedrieglijke reclame. Er is namelijk nog niet geweten of het vaccin veilig is en/of de gevaccineerde effectief zal beschermd zijn. Hiervoor is nog niet voldoende onderzoek gedaan.


Pfizer en Moderna hebben in een persmededeling verklaard dat hun vaccins voor 95% efficiënt zijn maar ... dit wordt tegengesproken door de experten die al meermaals gesteld hebben dat ze (nog) niet weten of het vaccin werkzaam en veilig is.

Pierre Van Damme heeft verklaard dat we voor een nooit gezien medisch experiment staan en onderzoek in de toekomst zal uitwijzen of het vaccin werkt, veilig is en wat de eventuele bijwerkingen zijn.

De andere experten hebben al vaak gezegd dat vaccinatie niet betekent dat de mondmaskerplicht, de quarantaine en andere maatregelen zullen afgeschaft worden omdat (nog) niet geweten is of gevaccineerden nog besmettelijk zullen zijn ( * )


(*) deze mededeling slaat als een tang op een varken; als het vaccin het virus neutraliseert of vernietigt dankzij de antilichamen die door het lichaam aangemaakt worden dan is de gevaccineerde per definitie niet meer besmettelijk.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en