Search

Coronacijfers stijgen minder snel: "We hopen voorzichtig dat het de goeie richting uitgaat"

Biostatisticus Geert Molenberghs (Universiteit Hasselt) ziet voorzichtig hoopgevende signalen in de dagelijkse coronacijfers. "Al zou het ook kunnen dat we stilaan de limieten bereikt hebben, waardoor we de stijging niet meer kunnen volgen." Viroloog Steven Van Gucht wil eveneens voorzichtig blijven, maar hij spreekt wel over "een bemoedigend signaal".

Bron: VRT

Gisteren en eergisteren stevenden we - o.a. dixit Marc Van Ranst - nog af op een drama met spectaculaire stijging van de cijfers en vandaag.... stijgen de cijfers plots minder snel en zijn er hoopgevende signalen in de dagelijkse corona cijfers.


Kan u nog volgen ?

Of... zou mijn opiniestuk en andere aanhoudende schrijvens van de afgelopen weken evenals de opiniestukken en open brieven van de vele artsen, wetenschappers enz... dan eindelijk toch hun doel bereiken?

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en