Search

De apen blijven uit de mouw springen


Het Amerikaanse Center of Disease Control ( CDC ) heeft in een officieel rapport toegegeven dat 94% van de "corona " overlijdens in werkelijkheid overleden zijn door andere aandoeningen ( kanker, hartinfarct, hart-en vaatziekten, longontsteking, influenza, dementie .... ). Deze mensen waren al kritiek ziek en terminaal. Maw zij waren al stervende.


Denkt u dat het in België anders is ?


Het is bewezen ( en gefacktchecked ) dat 92% van de ziekenhuisopnames ( die geboekt worden als C19 opname ) een andere chronische ziekte hebben zoals kanker, chronische longontsteking, hart-en vaatziekte ... en meestal ook een verhoogd risico hebben wegens zwaarlijvigheid en hoge leeftijd.

Als die mensen sterven is het eerder waarschijnlijk dat zij overleden zijn door een vooraf bestaande chronische ziekte en niet door corona.


Ziekenhuishoofd Dr. Jean-Luc Gala en intensivist Pascal Sacré hebben vele maanden geleden al publiek gemaakt dat 2/3 van de " corona "ziekenhuisopnames in werkelijkheid behandeld zijn voor andere aandoeningen.


Sciensano geeft de geanonimiseerde nationale analyses van de ziekenhuizen niet vrij. Waarom niet ? Omdat daarin vermeld is voor wat de patiënten precies behandeld zijn en met wat en hoe, hun leeftijd, duurtijd van hospitalisatie. De goede trouw is ver te zoeken.

Statbel geeft de cijfers van de overlijdens aan alle aandoeningen van 2018,2019, 2020 en eerst kwartaal 2021 ook niet vrij.

Zij staat " 3 jaar achter " met de cijfers....


Wat zo erg ( en diabolisch ) is, is dat alle betrokkenen dit alles weten maar het spel blijven meesprelen. Heinricht Fuelmich heeft gelijk wanneer hij zegt dat ze allemaal in de gevangenis zullen eindigen.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. ALTIJD. https://www.bitchute.com/video/lrdxTvg79cMw/...

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en