Search

De avondklok

Yo Vincent, het is allemaal goed en wel om te oreren dat de avondklok van kracht blijft zelfs nadat de horeca terug open is ( wat niet eerder dan mei zal gebeuren ) maar euhhhh.... op basis van wat kan je die maatregel hard maken ?

Heb je één bewijs ( 1 is genoeg ) dat de avondklok - zoals in oorlogstijd - ook maar iets bijdraagt tot de bestrijding van de epidemie die al lang geen epidemie meer is? Of bekijk jij nooit de cijfers ? ( neen, ik bedoel niet wat de gazet publiceert en ook niet wat de TV zegt, maar de cijfers in de Excel's van Sciensano ).


SHOW US THE EVIDENCE

Van alles het nut van de mondmaskers binnen EN buiten het nut van de avondklok het nut van de lockdown het nut van het aanhoudend beperken van de sociale bubbels het bewijs dat de horeca besmettingshaarden zijn het bewijs dat de evenementen- en cultuur sector besmettingshaarden zijn het bewijs dat contactberoepen besmettingshaarden zijn het bewijs dat fitness centra, sportscholen en kampen besmettingshaarden zijn het bewijs dat de scholen besmettingshaarden zijn het bewijs dat kinderen besmet zijn en besmettingen doorgeven het bewijs dat ouderen in WZC besmettingshaarden zijn het bewijs dat terugkerende reizigers besmettingshaarden zijn het bewijs dat het grensverkeer besmettingshaarden zijn het bewijs dat de grootste besmettingshaarden zich in familiale sfeer situeren heb ik ze nu allemaal gehad ? Als ik er eentje vergeten ben ... gooi maar op de hoop. Ik zal alle rapporten en verslagen die je publiek zal maken lezen ( en alle ander vrienden en volgers ook )

https://www.hln.be/.../van-quickenborne-avondklok-zal.../...0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en