Search

De beerput ligt volledig open en het stinkt .....

Over de Polymere Chain Reaction ( PCR ) COVID19 testkits waarvan België in 2017 6 miljoen kg met een totaal waarde van meer dan 6 miljard euro geëxporteerd heeft naar een hele reeks andere landen (en in 2018 en 2019 overigens ook)


Bron: P-magazine


WITS is een officiële webste van WORLDBANK waar miljoenen en miljoen data van import en export transacties over vele jaren in geregistreerd staan. De export door België naar ander landen staaft geboekstaafd en de import van al die landen met vermelding van het volume even zo. Deze website is GEEN Hoax.

Tijdens de nacht van 6 op 7 september 2020 is de benaming " Covid19 testkits " gewijzigd in " medical testkits ". De productcode 300215 is echter hetzelfde gebleven en de productomschrijving ook.


Op 11.09.2020 zijn ook de "loose ends " op alle search engines verwijderd. Daar stond nl tot deze datum ook nog " Covid19 testkits " vermeld met rechtstreeks link naar de desbetreffende pagina van de WITS website. Er zijn screenshots gemaakt van de situatie zoals ze was voor en na de wijzigig.


Het feit dat WITS de omschrijving heeft gewijzigd van " Covid19 testkits " naar " medical testkits " ( terwijl de productcode en de omschrijving van het product, kortom ALLES wat er voordien vermeld stond ) gewijzigd heeft, is een duidelijke indicatie dat WORLDBANK wil verbergen wat niet mag geweten zijn en dat is ..... dat de Covid19 PCR testkits al in 2017 bestonden.


En daarmee is de vraag die ik in eerdere post gesteld heb, met name waar die tientallen miljoenen PCR test " plots " vandaan komen, meteen ook beantwoord. Ze waren er al.....


De beerput ligt volledig open en het stinkt .....

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en