Search

De Belgische variant?

( of de sub-sahara variant, ze weten het nog niet zeker en dit al zeker niet omdat er nog geen sub-sahara variant geïsoleerd is en ... niet onbelangrijk ... er in Afrika vrijwel geen besmettingen zijn; de kaart van het continent kleurt wit, dus dat wordt een moeilijke )


Voornamelijk in Brussel, Vlaams Brabant en Henegouwen, goed voor 4% van alle besmettingen ofwel evenveel als de Zuid-Afrikaanse (4%) en de Braziliaanse variant (4%) Dan hebben we nog de Bretoense variant, goed voor ... ? En de Britse variant, die goed zou zijn voor 80% van de besmettingen.

Van de oorspronkelijke Chinese, horen we niets meer. En van de oorspronkelijke Oostenrijks, Italiaanse en Franse variant ook niet meer. Welke de andere 205 varianten zijn, weten we niet.

Oh, wist u het nog niet? Ja, het virus is al honderden keren gemuteerd. De 214 zijn degene die ze kennen.


Maar wacht ... zijn de vaccins niet gemaakt op basis van de oorspronkelijke genomen ? En hebben wetenschappers in het begin al niet gewaarschuwd dat het virus zou blijven muteren, de wetenschap niet wist hoe het virus zou evolueren ? Er blijven nieuwe varianten opduiken. Wat nu ?

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210321_97405760...0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en