Search

Duitse Nationale zender ARD plaatst Corona in het juiste perspectief

Berichtgeving over corona zonder context.

De media maken mensen onterecht bang. De infectie cijfers zeggen maar in beperkte mate iets omdat slechts een klein aandeel medische zorgen nodig heeft. Vandaag is de focus op corona extreem. Je staat 's morgens op met de corona cijfers en je gaat 's avonds slapen met de corona cijfers.

We moeten proberen om afstand te nemen van deze cijfers en enkel berichten over de ernstige gevallen.

Het is zinvol om onze inspanningen meer te richten op de kwetsbare groepen. ______ Deze reportage dateert van september 2020.

Hebben de Duitse MSM hun berichtgeving nadien, in het belang van de mentale gezondheid van het volk, aangepast? Neen.

De nieuwsberichten blijven ook in België extreem negatief. De zaken worden aanhoudend uit hun context gerukt en nooit in hun juiste perspectief geplaatst. Tegengestelde meningen krijgen geen platform. Er worden geen tegensprekelijke debatten georganiseerd. Alles is gericht op het in stand houden van de angst. De overheid, de experten groep en de media liggen niet wakker van de nefaste gevolgen op de mentale gezondheid van het volk.

De bewuste keuze voor een strategie van angst om een gezonde bevolking te overtuigen tot inenting van een niet verplicht vaccin en het plat leggen van een land met grote morele schade aan de maatschappij en materiële schade aan de economie, terwijl hiertoe geen enkele reden bestaat, is een misdrijf.0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en