Search

Epidemioloog Van Damme: “Cijfers zijn niet ideaal voor de start van het nieuwe schooljaar”

Volgende week dinsdag is het zover, iedereen kan terug naar school. Het zal hoe dan ook een bijzondere 1 september worden. Het aantal besmettingen in ons land blijft dan wel dalen, het daalt niet genoeg. Virologen hadden liever veel lagere cijfers gehad om de scholen terug te openen. “Het is de realiteit, we gaan de scholen openen op een moment dat er nog heel wat besmettingen zijn in de samenleving en dat is een uitdaging”, aldus epidemioloog Pierre Van Damme. 

Bron: HLN


Hoezo de cijfers zijn niet ideaal voor de start van het nieuwe schooljaar ?

Er zijn GEEN ( nul, zero, nada ) ziekenhuisopnames van kinderen.

Op de 22.558 PCR tests die gisteren zijn uitgevoerd, hebben 470 mensen positief getest. Dat is 2,05% Mijnheer Van Damme.

En neen, die 470 zijn geen " nieuwe infecties " en ook geen " gevallen ". 452 mensen zijn niet ziek, geen symptomen. Van de 470 positief getesten zijn er gisteren amper 18 mensen opgenomen in een ziekenhuis. 23 hebben het ziekenhuis verlaten. Deze cijfers zijn al geruime tijd een vaste tendens.


Waarom blijft u, net als SVG, de mensen zo hard voorliegen en verklaringen afleggen die nergens op gesteund zijn?

Waar haalt u het vandaan dat, en ik citeer " het daggemiddelde tussen 18 en 24 augustus nog 477,1 nieuwe infecties bedroeg "?

Dit is een leugen. Check de cijfers van Sciensano.

Welke belangen dient u ? Deze van het volk of uw eigen belang nu u benoemd bent tot (en ik citeer andermaal uit HLN) " Hoofd van het nu al wereldvermaarde Vaccinopolis dat straks hopelijk ook hèt vaccin zal testen op werkzaamheid " ?

https://www.hln.be/.../interview-pierre-van-damme-en.../


Of misschien wil u, uw broodheer Bill & Melinda Gates Foundation plezieren met het verder aanwakkeren van een angst psychose nu deze stichting mee geïnvesteerd heeft in dit ambitieus project van versnelde vaccin ontwikkeling en Vaccinopolis waarin de Belgische overheid al 20 miljoen euro heeft geïnvesteerd? Want ja, wat u op 11.05.2020 verklaard hebt aan DE MORGEN is ondertussen al een feit, nietwaar ?


" Het gaat om een publiek-privaat project, wat betekent dat er nog 20 miljoen euro gevonden moet worden bij private spelers. Al is het zeker niet de bedoeling om bij de farmaceutische industrie aan te kloppen. “Dit blijft een onafhankelijk academisch centrum”, benadrukt Van Damme. “Hoe dan ook is de capaciteit voor Europa zo uniek dat er zeker interesse zal zijn van internationale spelers om hieraan mee te werken. Denk bijvoorbeeld aan de Bill & Melinda Gates Foundation of Wellcome Trust.”

https://www.demorgen.be/.../belgie-krijgt-eigen.../


Als u nu eens eerlijk zou kunnen toegeven dat er geen tweede golf is en 99,7% van de bevolking gezond is, amper 2% van de mensen positief testen en slechts een kleine minderheid effectief ziek is of wordt, dan zou de bevolking - eindelijk - wat rust krijgen en niet meer bang zijn. Maar ja, wat moet u dan nog met die miljoenen vaccins en Vaccinopolis he?
0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en