Search

Gemeentebesluit St-Lambrechts-Woluwe nog strenger

GEMEENTEBESLUIT ST-LAMBRECHTS-WOLUWE NOG STRENGER DAN DE POLITIEVERORDENINGEN VAN PROVINCIE ANTWERPEN EN WEST-VLAANDEREN


Bron: Bruzz


"Het gemeentebestuur van Sint-Lambrechts-Woluwe scherpte vrijdagavond het reglement aan rond het dragen van een mondmasker. Op de drukke assen van de gemeente, maar ook in parken is het mondmasker verplicht voor iedereen ouder dan twaalf. Ook voor wie fietst, jogt of wandelt"


En voor wat precies ?

Volgens grafiek van Sciensano van vandaag 06.10.2020 zijn er in St-Lambrechts-Woluwe 500/100.000 " besmettingen " op 15 dagen.

St-Lambrechts-Woluwe telt ( afgerond ) 54.000 inwoners.

Omgerekend is dit dus gemiddeld 17 positieve testen per dag. Met een ... onbetrouwbare PCR test die veel valse positieven aflevert. Effectief zieken ? Niet gekend. Effectieve ziekenhuisopnames ook niet gekend noch vermeld.


Voor 17 onbetrouwbare positieve testen per dag moeten (afgerond ) 54.000 burgers - in afwijking van de beslissing van de Veligheidsraad - verplicht buiten overal een mondmasker dragen, ook in parken, wanneer ze fietsen, wandelen of joggen ?!


Dit gemeentebesluit is totaal buitenproportioneel ten opzichte van de situatie die zich voordoet op het grondgebied, niet noodzakelijk ,niet legitiem en bovendien schadelijk voor de volksgezondheid.
0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en