Search

Geopereerd en een positieve corona-test? U telt mee in ziekenhuisopna-mes

Hoewel het aantal ziekenhuisopnames de voorbije zeven dagen (tot en met zaterdag) gestegen is naar gemiddeld 44 per dag (een toename met 66% in vergelijking met de week voordien) verlopen de zaken in de ziekenhuizen in het Antwerpse normaal.

Bron: GVA

Gazet van Antwerpen : 21.09.2020.


Geopereerd ( voor iets helemaal anders ) en een positieve corona test ?

U telt mee in de ziekenhuisopnames!


Wat zei ik hierover ook alweer in mijn opiniestuk van gisteren ? Dat al wie binnen gaat in een ziekenhuis voor een onderzoek of een behandeling een verplichte corona test moet ondergaan en indien positief, geregistreerd wordt als corona patiënt terwijl de de mensen voor iets helemaal anders behandeld worden ( informatie die ik had van klokkenluiders maar .... nu staat het in de krant, net zoals overigens de publieke kennisgeving van ziekenhuisartsen dat 2/3 van de patiënten in ziekenhuizen behandeld worden voor andere aandoeningen maar wel geregistreerd worden als corona omdat ze positief getest hebben )


Wordt het niet heel hoog tijd nu dat de overheid de cijfers van positieve testen en ziekenhuisopnames eens goed onder de lamp houdt ? Zoveel berichtgevingen, zoveel wetenschappelijke studies, rapporten en verslagen, zoveel opiniestukken en open brief van artsen, wetenschappers, wiskundigen, analisten .... kan je toch niet aanhoudend blijven negeren ?

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en