Search

Guy Van Lierden

De man is de titel " journalist " niet waardig.


Hij werd recent veroordeeld door de Raad voor Journalistiek voor framing van een persoon zonder recht van wederwoord.

Zie beslissing in deze link.


Dit is niet zijn eerste vergrijp. Hij werd eerder al door de Raad voor Journalistiek beschuldigd van journalistieke luiheid.


Het valt niet uit te sluiten dat zijn palmares van inbreuken op de Gedragscode Journalistiek nog veel langer is, maar - in tegenstelling tot hem - heb IK geen tijd noch zin om mij te verdiepen in zijn persoon, laat staan om inkt te verspillen aan het oplijsten van zijn fratsen en/of levensparcours. Ik heb interessantere dingen te doen.


Dat hij zich verlaagd tot het schrijven van een vitrioolstuk dat enkel tot doel heeft om ten gratuite titel te beschadigen, hoeft dan ook niet te verbazen. Dat de man überhaupt nog werkt vindt bij HLN ook niet.

https://www.rvdj.be/sites/default/files/pdf/2034%20Beslissing.pdf1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en

NOODHULP ARDENNEN

We weten ondertussen allemaal dat en welke schade de overstromingen op 15-16 juli 2021 veroorzaakt hebben. Vandaag, 8 dagen later zijn in sommige gemeenten en dorpen het puin gedeeltelijk geruimd maar