Search

Hallucinant...

De video van de Vlaamse overheid met mobiliteitsvisie voor onze toekomst de komende 20 jaar.


Bron: Youtube

Zij geeft er de volgende duiding bij (zie onder de video):

"De Vlaamse overheid werkt aan een mobiliteitsvisie richting 2040. Die blik op de toekomst zal dienen als leidraad voor onze mobiliteitsbeslissingen vandaag en de komende 20 jaar.

We begrijpen dat onze video Digi-Kosmos mogelijk verwarring heeft veroorzaakt. Digi-Kosmos is één van de vier video’s die we hebben gemaakt om mensen te laten nadenken over de mobiliteit van de toekomst.

We geven graag mee dat deze scenario’s zijn geschreven in 2019, nog voor er sprake was van COVID-19. Maar we begrijpen dat er ophef kan ontstaan als één van de scenario’s wordt ingehaald door de realiteit. Het is belangrijk om de vier scenario's als geheel te bekijken als denkoefening om tot een Vlaamse mobiliteitsvisie te komen, en niet als toekomstbeeld op zich.

Bekijk de andere toekomstscenario's. Intro: https://youtu.be/PuYSXbbo10E Flexi-Maxi: https://youtu.be/mDjkvhzrAM8 Opti-Connect: https://youtu.be/C8igSQnvoOw Bewust-Lokaal: https://youtu.be/qAGvFvF8FqA"

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en