Search

HOAX: Richard Rotschild en zijn patent


Beste FB vrienden en volgers,


Ik ontvang van velen van jullie via PM onderstaande screenshot en heb gemerkt dat deze screenshot ook al meermaals in de comments is gepost geworden.


Om te vermijden dat deze screenhot viraal zou gaan en er allerlei complottheorieën de ronde zouden doen, wens ik jullie hieromtrent in een openbaar bericht duiding te verschaffen (zodat ook de grote toestroom van PM stopt )


Wij hebben dit uitgezocht bij EPO (European Patent Office) en ook een profile check gedaan op deze man. Hij heet weliswaar Richard Rotschild maar heeft GEEN ENKELE BAND met de gelijknamige familie Rotschild.


Het gaat hier om een excentrieke playboy die op dit moment bij zijn moeder woont omdat hij verwikkeld is in een vechtscheiding. Hij is ondernemer in de telecom industrie en heeft op 13.10.2015 een patent aanvraag ingediend voor een app voor smartphones. Nadien heeft hij nog andere vervolg patent aanvragen ingediend.


In 2020 heeft hij de benaming van zijn patent aanvraag gewijzigd in Covid19 app, wellicht omdat hij zichzelf in de schijnwerpers wil zetten en financieel voordeel halen uit het corona gebeuren. De app die de man ontwikkeld heeft, heeft niets te maken met de app van contact-tracing die op de markt is gebracht of enige andere corona gerelateerde applicatie.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en