Search

Ingenieur biochemie over de Covid19 testen die in 2017 en 2018 massaal verhandeld zijn


Een anonieme getuige (ingenieur biochemie) over de Covid19 testen die in 2017 en 2018 massaal verhandeld zijn:


" Een PCR test die specifiek test op Covid19 kan maar ontwikkeld worden NA dat het genoom gekend is. Het genoom is het genetisch materiaal van een viruscel en bestaat uit een enkele streng DNA of RNA. Bij prokaryote cellen liggen de genen op een ringvormig chromosoom en is het meeste DNA wel coderend.


China heeft geen informatie vrij gegeven over patiënt zero. De eerste weken heeft zij ook geen informatie vrijgegeven over het genoom van de Chinese variant. Wetenschappers hebben vastgesteld dat het virus constant muteerde waardoor het moeilijk was om het genoom in kaart te brengen.

Het oorspronkelijk genoom van het virus was pas gekend in januari/februari. Dit betekent dat PCR testen die ook kunnen testen op het Covid19 virus pas vanaf dan zijn kunnen ontwikkeld worden.

Iemand die de PCR testen van 2017 in april 2020 veranderd heeft in " Covid19 testkit " zoals de Worldbank zegt, heeft dus ofwel, al dan niet bewust, een grove fout gemaakt want die zaken uit 2017 zijn gewoon algemene PCR testen. Covid19 bestond nog niet in 2017, ofwel wist die persoon dat dit de echte Covid testen waren voor dit virus, die dus al in 2017 werden ontwikkeld. "


It makes sense...

Het loont de moeite om deze invalshoek eens wat grondiger te bekijken.


De experten zeggen dat de PCR testen specifiek testen op het genoom van Covid19. Als we deze piste volgen, kan het bijna niet anders dan dat deze tests al lang voor de uitbraak bestonden.

Want... als het genoom pas gekend was in januari/februari is het onmogelijk om tegen mei/juni heel de wereld te bevoorraden met honderden miljoenen PCR testkits. Eens de informatie over het oorspronkelijk genoom gekend is ( zonder rekening te houden met latere mutaties ) treedt er een heel proces in werking van ontwikkeling van een PCR test, testing op efficiëntie, aanvraag tot goedkeuring ( of, als die aanvraagprocedure wegens hoogdringendheid ingekort of afgeschaft wordt, toch wel wat administratie ), de productie in gigantische hoeveelheden wat behoorlijk wat tijd in beslag neemt, het opnemen van bestellingen, het regelen van de financiële kant ( meestal moet op voorhand betaald worden ), het transport en distributie naar verschillende landen en dan ook de lokale verdeling in die landen. Dit alles lijkt me binnen een tijdsbestek van amper 4 maanden onmogelijk te zijn.


De tweede optie lijkt mij onwaarschijnlijk ( tenzij alles op voorhand zou zijn gepland maar ik ga er tot nader order van uit dat dit niet het geval is. Geen complotheorie )


Er is echter nog een derde piste die véél plausibeler is en die in dezelfde lijn ligt als de mondmasker saga die we in het voorjaar gekend hebben met de N95 - FFP2 mondmasker die geen N95 - FFP2 waren maar rommel die, na onderzoek, afgekeurd zijn en afgevoerd naar het stort.

En die piste is : er bestonden al honderden miljoenen algemene PCR testkits die niet specifiek op Covid19 kunnen meten maar wel aan de ganse wereld verlapt zijn als Covid19testkits, door gewoon .... het label op die testkits te veranderen.

Business as usual .....

Alle landen die deze PCR testkits in goed vertrouwen gekocht hebben zijn bij de neus genomen.

Wat denken jullie ?


UPDATE : er bestaan duidelijke indicaties dat het genoom van Sars-Cov2 nog niet werd geïsoleerd. Wie beschikt over wetenschappelijk bewijs dat dit wel het geval zou zijn, dank om dit over te maken/posten.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en