Search

J'accuse aussi

Resimont Stephane on te suit sous le même titre que le docu “ j’accuse” que tu as fait voici qq mois déjá.

Volledige post van Pieter Laleman. https://www.facebook.com/pieter.laleman.92/posts/917922165694440


J’ACCUSE Marc Van Ranst is een gevaarlijke leugenachtige arrogante paljas.

1. Iedereen herinnert zich het filmpje waarin hij een goed jaar geleden aangaf dat het dragen van een mondmasker buiten totaal zinloos is, en dat van zodra een bepaald percentage een masker begint te dragen, “dat besmettelijk wordt”. Dat was nog nadat hij meldde dat het om een griepje ging. Veranderde op een paar weken tijd totaal van kamp, zonder dat er ooit enige verklaring kwam. Zelfs een lakonieke melding dat hij zich vergist had, kwam er niet uit. Van Ranst vergist zich nooit, dat zijn de anderen.

2. Zijn voordracht in Chatham House over de massapsychologische aanpak van de Mexicaanse Griep met hemzelve in de rol van obese monkelde Zorro, circuleert al een jaar op het net. Mainstream media pikten het amper op. Uit een uitgebreide studie van Walgraeve blijkt nu dat hij dat “kunstwerkje” gewoon herhaalde, tot in Whatsappgroepjes als de “Wilde Zalmen” toe. Mainstream media voerden de vehalenverkopende sandwichman op op als de edele zalm die tegen de stroom van de versoepelingsbrigade op zwom, terwijl hij in werkelijkheid iedereen blijft manipuleren, geen enkel publiek debat met andersgezinden aangaat of verantwoording aflegt, enkel tussenzinnetjes kwijlende beschamende journalisten van onze massamedia te woord staat, de grootste sofismen in zijn redeneringen en social media uitspraken stopt zonder dat ooit een filosoof of logicus hem tegenspreekt. Van Ranst kan goed schelden, vooral naar makkelijke onmondige slachtoffers die iets minder de gave van woord en geschrift hebben. Hoog tijd om beschaafd terug te schelden. 3. Zowel de Chatham speech als de Walraeve studie lezen als textbook “how to deceive a population and its dumb government”. Allemaal met het dogma van het goede doel, terwijl niemand anders dan hij en een wel zéér select clubje medestanders die goede zaak en de weg ernaar toe bepaalde. Er kon maar één afweging gemaakt worden, terwijl het zonneklaar is dat er vanaf het begin meerdere strategieën mogelijk waren, met diverse uitkomsten op verschillende vlakken van de samenleving. Enkel het virologisch machtsdenken telde. Telt.

4. De man doet zo graag een beroep op politionele bescherming en beroept zich graag op zijn vrijheid van spreken, dient klachten in en verwacht dat die ernstig genomen worden, maar schoffeert elke dag anderen, individueel of in groep, en lacht anderen die zich beknot voelen in hun grondwettelijke rechten en vrijheden, vierkant uit. Mensen met de daver op het lijf voor faillissement duwt hij graag met een guitige kwinkslag mentaal nog kopje onder. Menige beschaafde mens kon al te vaak met verbijstering kennisnemen van hoe Van Ranst met geknakt menselijk riet omgaat: de bottines erop en virtueel de keel dichtknijpen. Empathie: nul, tenzij het om ook wel zorgvuldig geselecteerde bevolkingsgroepen gaat die Zijn Heilige bescherming genieten.

Ik scheld zelden of nooit zonder argumenten. Mijn woorden zijn dus afgewogen wanneer ik schrijf: Deze man is een ronduit gevaarlijke leugenachtige arrogante paljas en moet uit de cenakels van de Coronamacht gehaald worden.

Het is hier verdomme China niet. Laat hem spreken en schrijven via zijn van geblokkeerden uitpuilende social media accounts, zijn fans zullen hem toejuichen. Mag allemaal, vrijheid van spreken geldt voor iedereen, en wat mij betreft absoluut: we hebben in het afgelopen jaar meer dan ooit gezien dat beperkingen op de vrijheid van spreken gedoemd zijn om misbruikt te worden en de vrijheid van spreken zelf aan te vallen. Geneesheren werden ontslagen, professoren afgezet, gerespecteerde gezondheids- of andere economen belachelijk gemaakt. Omwille van een andere mening. Meningen waarvan we na een jaar confrontatie en ervaring wéten dat ze bijna stuk voor stuk een valabel punt aanhaalden.

Marc Van Ranst is een zelfverheerlijkende betweterige en niet van repliek gediende paljas die niet in de beslissingscenakels thuishoort. Een regering die deze man verder in haar beslissingsrangen -en organen blijft opnemen, doet haar werk niet en loopt als een bende gekostumeerde keffers achter hem aan.

Het is genoeg geweest. Van Ranst: buiten.

PS: ik voeg de stavingstukken en verwijzingsdocumenten toe onder "opmerkingen" in de komende uren. Ik schrijf niets zonder mij op stukken te baseren. De meeste zijn overigens al te vinden op mijn tijdslijn in oudere posts, en bij veel anderen die mijn onderbouwde mening over dit heerschap delen. Zij die me daarbij wat willen helpen: voeg gerust toe onder opmerkingen. Geen bedreigingen aan het adres van Van Ranst, wel tweets, uitspraken, ongerijmdheden, fouten. Kortom: argumenten.

1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en