Search

Jos Hermans (96) overleden


28.12.2020 : Jos is de eerste Belg die het Pfizer vaccin krijgt. Hij is in perfecte gezondheid en verklaart aan de pers " ik wil 100 worden " https://www.msn.com/nl-be/video/other/jos-hermans-96-krijgt-als-eerste-coronavaccin-ik-wil-honderd-worden/vi-BB1c94NJ


18.01.2021 : Jos krijg zijn tweede Pfizer vaccin;

Jos wordt zwaar ziek en ligt 3 weken lang in het ziekenhuis ( voor wat ? niet geweten, medisch geheim )


09.05.2021 : Jos sterft. Volgens de burgemeester is zijn overlijden niet corona gerelateerd. Er was in het rusthuis St-Pieter geen uitbraak. " Jos sukkelde al een tijd met zijn gezondheid....." https://www.gva.be/cnt/dmf20210509_94302238


Zullen we het nu ook eens hebben over de vele bewoners en personeelsleden in WZC die kort na de vaccinatie zwaar ziek zijn geworden en de vele plotse overlijdens van bejaarden die beweerdelijk niet corona gerelateerd zijn ? Nota bene in rusthuizen die voor de vaccinatie volledig corona vrij zijn gebleven ?

In januari 2021 heb ik een 15tal WZC die de pers gehaald hadden opgelijst in een FB post. Deze post heeft aanleiding gegeven tot aardig wat getuigenissen van klokkenluiders die werkzaam zijn in andere rusthuizen die de pers niet gehaald hebben en die telkens ongeveer dezelfde inhoud hadden : " bij ons is het ook zo maar we mogen van de directie niets zeggen "


Volgens de officiële versie is geen enkel overlijden na vaccinatie te wijten aan het vaccin. De mensen sterven allemaal door ouderdom of door andere onderliggende aandoeningen.

Dat Eudravigileance ondertussen al ruim 400.000 ernstige bijwerkingen geregistreerd heeft voor gans Europa en het Amerikaanse CDC ruim 820.000, dat in Israël en India en nog tal van andere landen vele mensen die voorheen gezond waren sinds de aanvang van de vaccinatie sterven, is niet de moeite van het vermelden waard. Zand erover.


Bloedklonters ? Na ja, in normale omstandigheden krijgen ook veel mensen bloedklonters dixit Marc VR. Mensen moeten stoppen met roken en meer bewegen en vrouwen moeten stoppen met de pil. Het komt niet door dat vaccin.

Anafylactische shock? Hou toch op met die onzin ! ( euh... het staat wel uitdrukkelijk in de rapporten van Pfizer zelve dat het niet aangeraden is voor personen met allergieën om zich te laten vaccineren wegens risico op anafylactische shock en ook in het rapport van EMA van 21.12.2020 als high adverse event ) maar ... het bestaat niet. Er is geen enkel verband met het vaccin.


Andere bijwerkingen ? Ach, een beetje koorts, wat hoofdpijn, zo'n beetje een grieperig gevoel gedurende een dag of twee; niets om u ongerust over te maken. De voordelen van het vaccin ( welke ???? ) wegen niet op tegen de nadelen.


Er is op grote schaal een drama aan de gang dat door alle overheden met de mantel der liefde bedekt wordt. Tal van experten wereldwijd waarschuwen al geruime tijd dat tussen de 6 maanden en 1 jaar na vaccinatie de gevolgen verschrikkelijk zullen zijn. Ook dit zal onder diezelfde mantel verdwijnen als Covid21. Watch my words. Ik stel alles doelbewust ter schrift.


P.S. Plots verschijnt er een verschrikkelijk beeld op mijn netvlies van koeien die door een lange gang geloodst worden zonder te beseffen dat ze een paar minuten later geslacht worden. Het verschil tussen een koe en een mens is dat de mens denkvermogen heeft. Gebruik het en WACHT vooraleer iets te doen dat onomkeerbaar is.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en