Search

Liever geen Olympische Spelen dan vaccin

" Yohan Blake is bereid de komende Olympische Spelen in Tokio te missen als dat inhoudt dat hij kan vermijden om een vaccin tegen het coronavirus ingespoten te krijgen. Met 9’69” op de 100 meter en 19’26” op de 200 meter behoort de Jamaicaanse sprinter tot de snelste atleten uit de geschiedenis. Op beide afstanden was alleen zijn legendarische landgenoot Usain Bolt nog wat sneller.

“Ik heb mijn redenen om dit standpunt in te nemen”, liet Blake weten in een interview in eigen land. “Maar niemand kan mij op andere gedachten brengen. Ik voel heel sterk dat ik dit niet moet doen. En ik volg mijn gevoel, niet de massa. Ik wil geen vaccin.”

Blake kan naar alle waarschijnlijkheid gewoon voor de derde keer deelnemen aan de Olympische Spelen. Het IOC wil graag dat atleten worden ingeënt, maar een verplichting is er niet. ______ Het v-a-c-c-i-n is niet verplicht en kan ook niet verplicht gesteld worden omdat ze allemaal slechts voorlopig en voorwaardelijk goedgekeurd zijn voor " emergency use ". Pfizer BioNtech moet haar laatste ONDERZOEKSRAPPORT pas overmaken aan EMA ( en FDA ) op 31.012.2023, Moderna pas op 30.06.2024. Van Astrazena, J&J en Curevac is het nog niet geweten terwijl ook zij slechts een voorlopige toelating gekregen hebben voor " emergency use ".


Als Blake " gewoon kan deelnemen aan de O.S. zonder gevaccineerd te zijn, dan kunnen wij met zijn allen ook op reis en naar festivals zonder gevaccineerd te zijn ".

Geen discriminatie tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden.

Dat mag tenandere ook niet omdat ... het vaccin niet verplicht is.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210301_92765764...0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en