Search

Maak van een scheet een donderslag

We mogen ook eens lachen in deze absurde tijden 😀

Nou, hier gaan we .....


" 0-19 jarigen zorgen voor 0,8% van de hospitalisaties"

Hoeveel is dat dan precies in absolute cijfers ? Ah, dat wordt niet gezegd. Dus... even zelf naar de cijfers kijken.

0,8% van de hospitalisaties is gelijk aan ... 1 ( en sommige dagen zelfs minder tot veel minder dan 1 dus dat is dan een kwartje kind).


"Een stijging van 128% van het aantal besmettingen bij kinderen en jongeren".


Indien vergeleken met het gemiddelde op 7 dagen in absolute cijfers van vorige week en deze week, dan is er in absolute cijfers inderdaad een stijging ( niet de cijfers die Stevie-no-Wonder naar voren schuift want die zijn zoals gewoonlijk weer helemaal fout - zie mijn post van gisteren ) maar.... er wordt ook veel meer getest dan de week voordien.


Indien berekend in percentages op basis van het totaal aantal testen zitten we amper aan 0,17- 0,4% positieve testen bij de 0-9 jarigen en 0,4 tot 0,8% van de 10-19 jarigen die, bovendien, bijna allemaal asymptomatisch zijn.


NOOT : tijdens de griepperiode van 2018 lagen de kinderafdelingen van ziekenhuizen vol (zie eerdere post met duiding en foto's ).

Nu wordt er moord en brand geschreeuwd voor .... 1

En.... voor deze scheet in een glas willen sommigen de scholen volledig sluiten, zijn een aantal scholen al volledig gesloten en - het nieuwste in de rij - moeten kinderen 1 hobby kiezen die ze in beperkte groep kunnen beoefenen. Tjonge, tjonge.... https://doorbraak.be/kinderhobbys-een-slechte-belgenmop/?utm_source=newsletter-3114&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse%20Dosis%20Doorbraak&fbclid=IwAR0FMTq00Vsbko19tnzA2G3j5Sie6ywxVLNlesPcFg5cAUAkq_4VfaoVG3A

https://www.hln.be/.../grote-stijging-besmettingen-bij.../


0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en