Search

Marc Van Ranst verwacht blijkbaar van zijn fans dat ze ja en amen zeggen op alles wat hij verkondigt


Anonieme getuige over Marc Van Ranst:


" Ik ben voor de derde keer op Twitter geblokkeerd door vanranst omdat ik vraag naar de mutatie van het virus en hoe het nu in China verloopt, als je de Mexicaanse griep opzoekt omt er net hetzelfde uit als COVID kwa symptomen"


Dit is al de zoveelste persoon die meldt dat hij/zij op Twitter of FB geblokkeerd is door onze goede vriend omdat .... ze vragen stellen of opmerkingen formuleren.


Dat onze vriend geen tegenspraak duldt en ook elk tegensprekelijk debat in de media uit de weg gaat, wisten we al, maar ... waarom blokeert bij duizenden mensen die reageren op één van zijn vele, vele tweets?

Heel occassioneel antwoordt hij wel op een botte, belerende en agressieve manier maar als de persoon in kwestie kritische vragen blijft stellen is hij/zij eraan voor de moeite en wordt hij/zij ook geblokeerd.


Marc Van Ranst verwacht blijkbaar van zijn " fans " dat ze ja en amen zeggen op alles wat hij verkondigt?

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en