Search

Mooi en pakkend gedicht van Femke Verschueren

Kinderen en jongeren zijn de toekomst van dit land. Waarom heeft de overheid geen aandacht voor hun psychisch welzijn? Bron: FB

Is het legitiem, noodzakelijk en opportuun om kinderen en jongeren te belemmeren in hun normale ontwikkelling en hen het recht op bewegingsvrijheid en normaal onderwijs te blijven ontzeggen omdat er op een totale bevolking van 11.608.000 burgers vandaag nog 6.264 mensen in het ziekenhuis liggen door of met corona?

Terwijl:

  • Sciensano zelf aangegeven heeft dat de gemiddelde patiënt in een ziekenhuis 70 jaar oud is en 100 kg weegt?

  • dat van alle uitgevoerde PCR testen slechts een klein percentage van jongeren positief testen en kinderen tussen 0 en 9 jaar bijna niet?

  • slechts een kleine minderheid van de kinderen en jongeren die positief getest hebben effectief ziek worden?

  • er geen enkel bewijs voorligt dat kinderen en jongeren oudere generaties besmetten EN ziek maken (niet tijdens de eerste golf en ook niet tijdens de tweede)?

De onderwijskoepels dringen bij Minister Weyts aan op de invoering van de mondmaskerplicht in het lager onderwijs, terwijl kinderen tussen 0-9 jaar een sterk immuunsysteem hebben en nooit een besmettingsbron zijn geweest. Niet tussen kinderen onderling en ook niet tussen kinderen en hun ouders en derden. Is de wereld helemaal dol aan het draaien?

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en