Search

Nederland - 05.01.2021 - Tweede Kamer - stemming tegen invoering corona paspoort

Toegang tot publieke voorzieningen voor iedereen ongeacht vaccinatie- of teststatus GOED GEKEURD met 79 stemmen (van 149).

Bron: kamerstuk Tweede Kamer

Er komt geen corona paspoort in Nederland. Iedereen zal vrij toegang hebben tot publieke voorzieningen zonder voorafgaandelijke negatieve PCR test of bewijs van vaccinatie.


Privé ondernemingen kunnen daarentegen wel nog naar eigen goeddunken strengere regels opleggen voor de toegankelijkheid van hun plaatsen, maar als het niet verplicht is in openbare plaatsen is de kans klein dat zij een negatieve PCR test en/of bewijs van vaccinatie verplicht zullen stellen. Degenen die het wel (proberen te) doen, zullen veel klanten zien verdwijnen ten voordele van concurrentie die de lijn van de overheid volgen inzake publieke voorzieningen.


Op 17.03.2021 zijn het federale verkiezingen in Nederland. Het volk kiest. Het politieke landschap zal ongetwijfeld hertekend worden en ... dan zullen ook de eerdere beslissingen van Rutte & co geen lang leven meer beschoren zijn.


Er is dus hoop want als het in Nederland regent dan druppelt het in België. Geen corona paspoort in Nederland? Ook niet in België.
0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en