Search

Nog nooit zoveel "besmettingen" (*) maar in UZ Gent blijft het opvallend rustig

(*) Besmettingen = positief testen wat op zichzelf niets betekent (zie eerdere posts).


Bron: HLN

Dank u @HLN voor deze correcte berichtgeving


Nog nooit zoveel " besmettingen " ( * ) maar in UZ Gent blijft het opvallend rustig.

(*) Besmettingen = positief testen wat op zichzelf niets betekent (zie eerdere posts).


KLOPT!

En niet alleen in UZ Gent. In veel andere ziekenhuizen hebben ze al weken lang geen enkele corona patiënt meer. Ik ontvang hiervan dagelijks getuigenissen van verpleegkundigen die werkzaam zijn in tal van ziekenhuizen ( in PM of in de comments van mijn eerdere posts ).


Wat Erika Vlieghe mij gemeld heeft is dus juist. Zij spreekt de waarheid met grote dank om het licht in de duisternis te doen schijnen. Er is al lang geen sprake meer van 1 epidemie maar van een aantal lokale epidemieën in bepaalde gemeenten.


Ik ga het blijven herhalen tot dit doordringt tot de diepste lagen van de politiek : het valt op geen enkele manier te rechtvaardigen dat een ganse bevolking en een zwaar lijdende economie in een wurggreep gehouden blijft met een mondmaskerplicht en alle andere absurde maatregelen waarvan het nut nooit bewezen werd, omwille van een paar lokale epidemieën die perfect lokaal kunnen beheerst worden indien nodig en zolang nodig.


Men zegge het voort !!

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en