Search

Oei! Het klimaat heeft koorts, tot 25° warmer dan normaal

Het klimaat draait al een paar jaar vierkant. Geen echte seizoenen meer. Abnormaal warm weer in de herfst en winter en abnormaal koud in de lente en zomer. Lange periodes van hittegolf zonder een druppel regen. Temperaturen die van de ene op de andere dag kunnen stijgen of dalen met 15° of méér. Het lijkt wel of het klimaat het Noorden kwijt is.

En die trend zet zich ook dit jaar verder. Niet zo zeer in België waar het nu eerder koud is voor de tijd van het jaar maar in Oost-Europa, Rusland, British Columbia en Canada.

Allemaal de schuld van de klimaat opwarming die dan weer onze schuld is want we veroorzaken teveel CO2 uitstoot, zelfs na twee wereldwijde lockdowns waar " blijf in uw kot " het nieuwe normaal is geworden.


Geo-Engineering, Haarp of natuurlijke fenomenen?

Iene, miene, mutte....

Klimaat lockdowns staan al lang op de agenda. Misschien toch maar weer wc-papier inslagen voor het geval dat ? 😉

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/06/25/warmterecords-in-british-columbia-en-moskou/


1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en

NOODHULP ARDENNEN

We weten ondertussen allemaal dat en welke schade de overstromingen op 15-16 juli 2021 veroorzaakt hebben. Vandaag, 8 dagen later zijn in sommige gemeenten en dorpen het puin gedeeltelijk geruimd maar