Search

Oog kwijt door bloedklonter + cijfers bijwerkingen FAGG

" De 30-jarige Catherine uit Luik bood zich op 1 maart aan bij het vaccinatiecentrum van Bierset, om haar eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin te krijgen. Tijdens de daaropvolgende nacht werd de jonge vrouw, verpleegster van beroep, wakker. Ze stelde vast dat ze niets meer kon zien uit haar rechteroog.

In het Universitair Ziekenhuis van Sart Tilman stelden de dokters een vasculaire trombose vast. "De artsen verzekerden me dat het tijdelijk was en dat ik een van de volgende dagen weer zou kunnen zien. Maar drie dagen later kon ik nog steeds niets zien", vertelde de vrouw aan Sudfinfo.

Ze keerde terug naar het ziekenhuis, waar dit keer een arteriële trombose - een bloedklonter in een slagader - werd vastgesteld. Die zorgde voor onomkeerbare schade aan het oog, dat voor altijd verloren is. "Ik ben nu zo bang om mijn andere oog te verliezen", aldus de verpleegster. De artsen sluiten na grondig onderzoek een cardiovasculaire oorzaak uit en wijzen naar het vaccin.


Oorspronkelijk artikel in Sudinfo : klik hier https://www.sudinfo.be/.../une-thrombose-due-la...

_________

Dit is geen alleenstaand geval. Nog 2 andere gevallen van bloedklonter/trombose in België die Vandenbroucke bevestigd heeft, maar hij beweert dat niet vaststaat dat er een rechtstreeks verband is met het vaccin. https://www.sudinfo.be/.../deux-cas-suspects-de-thrombose...

______

FAGG 12.03.2021 : Er werden 5 314 bijwerkingen gemeld via het online COVID meldingsformulier(link is external). Hiervan werden er 1 673 verwerkt en in de Europese geneesmiddelenbewakingsdatabank EudraVigilance geregistreerd.

588 meldingen zijn ernstig. De overgrote meerderheid van deze meldingen wordt als ernstig beschouwd omwille van tijdelijke arbeidsongeschiktheid of de onmogelijkheid om het huis te verlaten als gevolg van koorts, spierpijn, onwel voelen en reacties ter hoogte van de injectieplaats.

52 meldingen zijn overlijdens. Er is tot nu toe geen formeel oorzakelijk verband met een COVID-19-vaccin vastgesteld. Er is geen gemeenschappelijk klinisch beeld (verschillende medische situaties) en er is een verschillende tijdspanne tussen toediening en overlijden. https://www.fagg.be/.../coronavirus_wekelijks_overzicht...

______

Het is roekeloos en onverantwoord dat Minister Vandenbroucke de schadegevallen en bijwerkingen minimaliseert en zelfs ernstige gevallen van de hand wijst als niet gelinkt aan v@x. Hij weet zeer goed maar verzwijgt wijselijk dat in alle landen waar de v@x gestart is, kort na elke v@cntie tal van mensen gestorven en ernstige schadegevallen geregistreerd zijn bij mensen die voordien PERFECT GEZOND waren ( en dat is nog maar het topje van de ijsberg want niet elk schadegeval wordt aangegeven ).

https://www.redactie24.be/.../belgische-verpleegster...0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en