Search

Ook dat nog...

“Winkelen is eigenlijk geen groot risico, als dat gebeurt op een heel goed gecontroleerde manier. De winkels zijn gesloten omdat je op een bepaald moment een schokbeslissing moet nemen. Je moet echt een schokeffect krijgen. En daar hoort bij dat je zegt: “Niet essentiële winkels dicht.” Het was echt een goede beslissing. Op een bepaald moment moet je gewoon zeggen: “De blok erop”, aldus Frank Vandenbroucke voor de camera van de VRT."


"Je zou kunnen zeggen dat Vandenbroucke met deze beslissing voor de tweede keer in zijn politieke carrière geld heeft verbrand. Duizenden zelfstandigen zijn overkop gegaan, of knopen de eindjes met moeite aan elkaar."


"Vanuit de Wetstraat komen alsmaar meer berichten over zijn autoritaire stijl. Intellectuele Frank regeert met het opgestoken vingertje. “Als Frank spreekt, moeten de anderen zwijgen”, zegt een collega-minister. “Hij duldt geen tegenspraak.”

( zie video in de link : artikel van P-magazine )0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en