Search

Pardon???

Export verbod opleggen ? Bedrijven en werknemers opvorderen ?

Frank Vandenbroucke, ik heb een boodschap voor u onder de afbeelding.

Beste Frank,


Hebt u het Wetboek van Economisch recht ooit al eens bekeken?

De vrijheid van ondernemen, zegt dit u iets ?

En de diverse Internationale Verdragen die voorzien in de vrijheid van verkeer, van personen en goederen... does it ring a bell ?


En u wil deze dictatoriale regels invoeren in een sanitaire noodwet ? Is dat dezelfde pandemiewet die Annelies aan het uitwerken is en waarover Alexander afgelopen zondag in de Zevende dag gezegd heeft dat deze er niet komt omdat " een wet nog meer rechtsonzekerheid zal veroorzaken " of nog iets anders?

Maakt niet uit. Uw " wet " komt er niet.


Als uw wetsvoorstel überhaupt al bekleed zou worden met een positief advies van de wetgevende kamer van de Raad van State ( die u deze keer NIET aan de kant kan schuiven want het gaat om een wetsvoorstel ) en navolgend überhaupt zou goedgekeurd worden in de Kamer, dan hebt u METEEN een proces voor het Grondwettelijk Hof en de Raad van State aan uw been.


Voor de rest moet het maar eens gedaan zijn met uw dictatoriale trekjes die het volk en de economie in hun belangen schaden.

U haalt zich de volkswoede op de hals. Houd de eer aan uzelf en neem ontslag.


Geert Noels Als ons kat een koe was hadden we elke dag verse melk, maar ons kat is geen koe. No worry, dergelijke absurde sanitaire noodwet komt er niet. Niet in België en ook niet in andere Europese landen.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en