Search

Peter en Tine 👍👍👍

Eerder deze week verscheen een artikel in Humo waarin Peter en Tine uitlegden dat zij zich niet zouden laten vaccineren met het corona vaccin ( Pfizer BioNtech, Moderna, Astrazeneca of enig ander ) en waarom.

De kriebels kropen langs mijn kousen naar boven wanneer ik de zeer tendentieuze vooringenomen vragen van de " journalist " ( die naam onwaardig ) las, maar het leek me geen topic om mijn pen voor te scherpen. Ik had alleen maar oog voor de woorden van Peter en Tine. Great ! De nagel op de kop.

“Wij twijfelen absoluut niet”, zegt Tine Reymer. “Wij willen geen vaccin. Zolang onze vrije keuze ons dat toelaat én zolang er geen kennis is over de effecten op de lange termijn.” Ze willen geen proefkonijnen zijn, zegt het acteurskoppel. “Volgens meerdere wetenschappers vallen er ernstige vraagtekens te plaatsen bij de nieuwe technologie van de RNA-vaccins. Het zijn experimentele vaccins en wij hebben geen zin om een onderdeel te zijn van een experiment.” Het acteursduo twijfelt niet alleen over de vaccins, uit het interview blijkt dat ze ook ‘kritisch’ kijken naar de cijfers over het virus, zeker naar de oversterfte. Reymer: “In de eerste golf werd ook elk sterfgeval gelinkt aan corona. Waaraan stierven wij vroeger dan?

"Er zijn, naast het dominante discours, tal van academische stemmen die iets héél anders zeggen. Neem nu Theo Schetters, een Nederlandse vaccinoloog met ruim veertig jaar ervaring. Hij legt zeer helder uit wat er allemaal mis is met de coronavaccins. Maar om die info te vinden, moet je zelf op zoek gaan, in de reguliere media krijgt zo’n man geen podium. Ik zou het zeer nuttig vinden om een debat te zien tussen professor Schetters en bijvoorbeeld epidemioloog Pierre Van Damme. Waarom wordt Schetters direct aan de kant geschoven? Een open en sereen debat kan mensen toch alleen maar meer inzicht verschaffen?”.

Helemaal juist.

Ik ben trots op Peter en Tine dat zij openlijk voor hun mening zijn uitgekomen in MSM. Jawel, een mening, hun mening. Daar hebben we tot nader toch nog het recht op, nietwaar ?

Het recht van vrije meningsuiting is gewaarborgd door de Grondwet, het EVRM en diverse Internationale Verdragen.

Sindsdien heeft iedereen het over de standpunten van Peter en Tine en kruipt de spreekwoordelijke mosterd gestaag tot in de hoogste regionen van mijn neus. HLN kopt : "Hoe ga je om met mensen die het vaccin weigeren? “We moeten met hen blijven praten” "Moet je vaccinweigeraars negeren of betwisten? Een opmerkelijk interview in Humo met acteurskoppel Peter Van Den Begin en Tine Reymer maakt de kwestie in Vlaanderen plots concreet. ‘We moeten blijven in dialoog gaan met die mensen.’ https://www.hln.be/binnenland/hoe-ga-je-om-met-mensen-die-het-vaccin-weigeren-we-moeten-met-hen-blijven-praten~a10ffbe1/

Hoezo in dialoog gaan ? Zijn Peter en Tine niet in staat misschien, om zich een eigen opinie te vormen over de zin of onzin van het vaccin? Moet er met hen gepraat worden zoals met papkinderen om toch maar te trachten hen te overtuigen om het geweer van schouder te veranderen en dezelfde taal te spreken als Jan, Piet en Pol die volledig geconditioneerd zijn door de media ? (lees verder onder de illustratie)" Die mensen " getuigen van een heldere geest en een gezonde dosis boerenstand. "Die mensen " laten zich niet conditioneren en manipuleren door mainstream media, en gelukkig maar.

Marc Van Ranst vindt Peter en Tine goede acteurs maar dat zij meer vertrouwen hebben in het woord van Professor Schetters dan in hem... ola, dat was duidelijk een brug te ver. “Helaas staat er professor voor zijn naam” schampt Marc.

Ja, Marc, er staat Professor voor de naam van Schetters en dat betekent in de academische wereld nog iets, zeker als je 40 jaar specialisatie in vaccins op je conto hebt staan.

Als dit uw enige argument is tegen een man van aanzien die het goed voor heeft met de bevolking en zijn kennis en ervaring ten dienste stelt om hen te waarschuwen voor een experimenteel vaccin volgens een nieuwe technologie die nooit eerder toegepast is op de mens, dan bent u een zielig figuur.

Helemaal gortig wordt het wanneer onze veearts Stevie-o-Wonder het woord neemt. Mja, hij moet ook iets zeggen, toch ?

" Hij ( Schetters dus ) verkoopt wetenschappelijke nonsens, brengt onze beroepsgroep ernstige schade toe en is dus gevaarlijk. Eigenlijk moeten wij als wetenschappers eens luidop nadenken hoe we zo’n pseudowetenschapper gepast de mond kunnen snoeren. De mRNA-vaccins in twijfel trekken, die net voor zo’n medische doorbraak hebben gezorgd, is echt onvoorstelbaar voor een vaccinoloog”.

U schat zichzelf wel erg hoog in Stevie-o-Wonder als u denkt uzelf op hetzelfde niveau te kunnen plaatsen als Professor Schetters.

Jullie maken geen deel uit van dezelfde beroepsgroep.

De man heeft meer kennis en ervaring in zijn pink dan u in uw ganse lijf. Hoe durft u hem te kwalificeren als een pseudo wetenschapper ! Hoe durft u in de pers te verklaren hoe deze man gepast de mond moet gesnoerd worden !

Wist u trouwens dat Professor Schetters lang niet de enige is die waarschuwt voor dit experimenteel vaccin en hij aan zijn zijde een paar honderd duizend andere specialisten heeft staan die exact hetzelfde verkondigen ?

Er is maar één persoon die hier de mond moet gesnoerd worden en dat bent u Stevie-o-Wonder. Pak uw biezen en neem Marc, Pierre en Erika mee. Shame on all of you! Grote dank aan Peter en Tine dat zij de lans gebroken hebben. Meer van dat https://www.msn.com/.../marc-van-ranst.../ar-BB1dz54r... https://www.msn.com/.../van-gucht-over.../ar-BB1dz5PE...


1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en