Search

PNews over de Valentijnsvariant 😎" Na de Zuid-Afrikaanse, de Britse en de Braziliaanse variant, wordt er nu gevreesd voor de Valentijnsvariant.

Inmiddels worden we al een jaar lang geteisterd door corona, maar vooral door coronamaatregelen. Momenteel liggen er zo’n 1.600 mensen met corona – en niet noodzakelijk door corona: iemand die symptoomloos met een gebroken been in het ziekenhuis ligt maar positief test wordt hierbij opgeteld – in Belgische ziekenhuizen. De cijfers gaan dus naar beneden, maar toch blijft het land op slot, en wordt ons doen en laten – en onze grenzen – bewaakt. Op de kappers die vanaf vandaag mits strikte voorwaarden weer open mogen na, is er geen ruimte voor versoepelingen, omdat de derde golf op de loer ligt. Die kan ieder moment uitbreken, omdat er nieuwe, gevaarlijke varianten in de maak zijn.

Iedereen kan zich best laten vaccineren. Mensen die zich niet willen laten vaccineren, die zullen – als het van president Van Ranst afhangt – voor eeuwig in zijn kot moeten blijven. Maar langs de andere kant moeten we niet hopen dat, wanneer er genoeg mensen gevaccineerd zijn, het ‘normale’ leven weer kan beginnen. Volgens verschillende virologen zou het weleens goed kunnen dat we – omdat er misschien varianten zullen komen waarop het vaccin geen vat heeft – over tien jaar nog van maatregel naar maatregel sukkelen.


Vzw Hands For Freedom vindt dat het maar eens gedaan zijn om de ganse bevolking te gijzelen voor een virus waar 0,05 procent van de besmetten – en allicht nog veel minder, want veel ‘besmetten’ hebben geen symptomen, waardoor ze niet weten dat ze besmet zijn – aan overlijdt.


Zij vatten de essentie samen in een filmpje, waarin er gevreesd wordt voor de ‘Valentijnsvariant’. _______

Dank u wel P-magazine 😀

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en