Search

Premier De Croo legt uit hoe het zit


"Vaccinatie is een recht en geen plicht. Vaccinatie is een persoonlijke keuze maar ook een collectieve verantwoordelijkheid. Als iedereen op een bepaald moment de vrijheid waarop hij hoopt terug wil dan is dit rechtstreeks gelinkt aan vaccinatie"


Wat zegt Alexander hier ? Dat - als het van hem afhangt - wij onze vrijheden niet terug krijgen als niet iedereen zich laat vaccineren.


Er is echter méér. In de hypothese dat de voltallige bevolking - die krachtens de EMA rapporten mag gevaccineerd worden ( 77,5 % ) bereid is en zit te springen om zich te laten vaccineren om hun vrijheden terug te krijgen ( " hier krijgt u uw vrijheid terug " ), dan zit ook dat er niet meteen in, want .... op vandaag is slechts 3,17% van de bevolking volledig gevaccineerd ( ofwel 0,30% meer dan een week geleden), er is veel vertraging in de leveringen en er zijn slechts 600.000 vaccins in voorraad. In die voorraad is de afgelopen 8 dagen geen verandering gekomen.

Dit kan dus nog héél lang duren. ...

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en