Search

Privacy op Facebook Messenger = 0,00000


Facebook leest alle chatberichten op Messenger en stelt daarover rapporten op om uw profiel te beoordelen ( wie bent u? wat schrijft u ? wat zijn uw denkpatronen ? welke meningen hebt u ? ...)


Zelfs chatberichten die door de verzender ongedaan gemaakt zijn, kunnen door Facebook opgenomen worden in een rapport indien zij meent dat het ongedaan gemaakte chatbericht in strijd is met haar community richtlijnen. Zie screenshot.


Kortom, al onze chatberichten worden OOK geregistreerd en bewaard ( zelfs degene die we zelf ongedaan gemaakt hebben omdat ze bvb foutief zijn of een vergissing ).


Het was al lang geweten dat FB niet enkel de berichten die u op uw profiel post controleert ( en u hiervoor naar gelang van het geval blokkeert voor 1,3,7,30 dagen ) + de comments op berichten die u op andere berichten nalaat ( en u hiervoor naar gelang van het geval ook blokkeert voor 1,3,7,30 dagen )., maar dat ook Messenger mee gelezen wordt, alle berichten gecontroleerd en geregistreerd worden en zelfs verwijderde chats bijgehouden worden en kunnen opgenomen worden in een rapport, laat mij perplex.

Wie nog een profiel op FB heeft : gebruik Messenger niet meer.

Vermijd ook Whatsapp berichten en gesprekken. Ook deze worden mee gelezen en mee beluisterd. Wij hebben via die kanalen 0,0000 % privacy.


Stuur mij geen berichten meer via Messenger. Ik zal er niet meer op antwoorden. Gebruiken nog enkel Mewe, Telegral, Signal.


(* ) Over wat ging het in casu dat FB op Messenger onderstaand bericht stuurde ? Een vriendin melde me dat zij en haar man hun oproeping voor Pfizer ontvangen hadden. We hebben daarover gechat. Ter afsluiting heb ik haar begroet met een opgestoken hand. Ik heb die emoji verwijderd en vervangen door een zwaaiende hand. En toen kwam dit ....

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en