Search

Samen sterk ❤️

Spring JIJ mee op de trein naar onze vrijheid ?


Het nul risico bestaat niet. Het heeft nooit bestaan (voor niets ) Durf te leven, durf vrij te ademen, kom samen met ons mee op voor onze vrijheden ! Peace & love ❤️❤️


Volledige post van Dirk Rochtus bij bovenstaande foto:

HET NUL-RISICO BESTAAT NIET

Moeten wij twijfelen aan de oprechtheid van de cijfers, de betrouwbaarheid van de PCR-testen en hun uitslag ? Ja zeker. Dit dient in het belang van de volksgezondheid, de economie, en de maatschappij in het algemeen, grondig uitgezocht worden.

Daarbij gaat het niet op om een gans volk te sussen met holle woorden, voor hen een toekomst te schetsen waar het coronavirus altijd aanwezig zal blijven, en zij er maar mee moeten leren leven. Niet onder het juk van vrijheidsbeperkende maatregelen waarvan geen zinnig mens nog kan uitsluiten dat ze als remedie niet erger zijn dan de kwaal. Nog minder nu de WHO heeft aangekondigd dat de maatregelen voor niemand kunnen worden opgeheven omdat blijkt dat " de vaccins " niet voldoende werken en ze geen garantie bieden dat besmetting kan worden voorkomen.

Wij herhalen de dringende oproep aan de beleidsmakers om zich te omringen met neutrale en onafhankelijke experts. Er is duidelijk wat mis. De overheid dient te luisteren naar alle stemmen en zich maximaal te informeren om dan met kennis van zaken beslissingen te nemen ter vrijwaring van de samenleving in zijn geheel.

Minstens dan wanneer de balans zal worden opgemaakt van de coronacrisis, zullen de geuite bezorgdheden komen bovendrijven als een signaal dat werd gegeven, dat werd opgepikt of genegeerd.

Beperkingen op fundamentele rechten opleggen, vereist dat België ( dat het EVRM heeft onderschreven ) een legitiem doel aantoont, waarbij geldt dat de maatregelen die worden genomen noodzakelijk en proportioneel moeten zijn opzichten de situatie die zich voordoet.

België kent officieel sedert oktober 2020 geen noodsituatie meer. Wat ze ook zeggen of schrijven in de media. De media die uitsluitend denkt aan verkoopcijfers. Angst verkoopt als zoete broodjes.

Het is geen excuus dat virologen en politici als de dood geworden zijn voor het volk, bang als ze zijn om hun kar te keren. Ze hebben ongelijk en worden al lang niet meer gedekt door een brede consensus in de wetenschap. Het nul-risico bestaat niet, laten we met Sars-Cov-2 op een gezonde manier samenleven. *** Vanop de barricade gaat onze hartverwarmende dankbaarheid uit naar zij die respect en bewondering opwekken door hun moed om groot leiderschap te tonen in het bestrijden van de angstpsychose die rond C19 is ontstaan.

We zullen blijven lachen, dansen en zingen om aandacht te vragen voor de gevolgen van de maatregelen en zullen zingend onze rechten en vrijheden terug opeisen. #PCRGate #Stopdelockdown #FocusedProtection #wakeup #handsforfreedom

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en