Search

Sfeerbeelden

VTM ( en andere pers ) sprak gisteren in het nieuws over " een betoging van 2.000 man die door de politie moest uit mekaar gedreven worden ". De zoveelste leugen van MSM.

Hieronder sfeerbeelden hoe het werkelijk was.

Van 13u30 tot 16u zalige wandeling door de straten van de bossen zonder enige politie interventie ( behalve drones die ons volgden ).

De politie is pas massaal komen opdagen rond 16u30 en heeft de wandelaars verzocht om de plaatsen te verlaten. De meeste mensen zijn meteen vertrokken. ONZE lokale politiediensten zijn vriendelijk en beleefd gebleven.

Enkele cowboys in bijzonder politie uniform ( niet onze politie ) zijn totaal buiten proportioneel gewelddadig opgetreden tegen een paar brave burgers die aan een kraampje een koffie bestelden zonder mondmasker of die al richting hun auto aan het lopen waren, maar voor de rest was hun overweldigende aanwezigheid eerder pure intimidatie. VTM NIEUWS stop met liegen.0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en