Search

Steun de oproep van de horeca #IMay

https://www.facebook.com/events/283217066542936/

Een oproep van horeca-uitbaters die ik graag ondersteun. Zoals ze het zelf formuleren op hun eventpagina op Facebook:


"De oproep voor 1 mei is gelanceerd. Wij rekenen erop dat alle uitbaters van horecazaken in Brussel, Vlaanderen en Wallonië positief zullen reageren op de afspraak die de regering heeft gemaakt.


Omdat 60.000 zelfstandigen, samen met 120.000 werknemers en studenten, gewoon wachten om weer aan het werk te gaan, met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften, willen wij u op de Dag van de Arbeid van harte welkom heten.


Laten we allemaal deelnemen aan de lente van onze economie. Laten we de financiën van de staat ondersteunen door faillissementen en banenverlies als gevolg van de sluitingen, die al meer dan zes maanden aan de gang zijn, te voorkomen. De knoppen die wijzen naar de takken van onze vroegere vertrouwde relaties in uw dienst zijn klaar om weer te bloeien, kom en laat ze bloeien.... twee, drie of vier ondersteuning van uw favoriete koffiehuis / restaurant voordat de bladeren van de depressie vallen op onze hoofden. #IMAY"

1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en