Search

Tedros ( WHO ) live stream 14.05.2021

Vanaf 02:49 min : Tedros vraagt de " rijke " landen om te stoppen met het vaccineren van lagere risico groepen, kinderen en adolescenten en om haar voorraden vaccins af te staan aan COVAX (*) om ze te kunnen verdelen in de "arme "landen die slechts 0,3% van de vaccins toebedeeld krijgen.


(*) COVAX is een organisatie die opgericht is door GAVI en de WHO. Zij staat in voor een billijke verspreiding van de vaccins in arme landen. Kijk op het net wie de de grootste aandeelhouders en sponsors zijn van GAVI.


Evalueer nu zijn woorden in functie van zijn statement van een paar dagen geleden waar hij zei dat vaccins slechts een deel van de oplossing zijn ( wat hij in deze video overigens herhaalt ). EN de verklaring van Pierre Van Damme in het VRT nieuws van gisteren waar hij zei dat dat de vaccins niet helpen tegen nieuwe varianten en een derde vaccin en jaarlijkse vaccinatie vereist zal zijn. Zie eerdere post.


Ze willen van de huidige vaccins af... drop ze maar in de arme landen ( net zoals België al gedaan heeft met haar voorraden van Ivermectine die aan India " geschonken " werd ).0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en