Search

Ter attentie van de anonieme basher op Twitter

Ter attentie van de anonieme basher op Twitter:

Het is wel erg laag bij de grond dat u op een ander sociaal medium ( meer bepaald Twitter, waarop ik geen account heb ) één van mijn FB posts afbreekt zonder de tegenspraak te respecteren en mij de gelegenheid te geven om mijn standpunten te duiden.

Ronduit zielig dat u zoals een schoolmeester mijn tekst schrapt en wijzigt in rode tekst die op geen enkele wijze onderbouwd is met welk bewijs ook. U stelt dat mijn cijfers foutief zijn maar waar zijn de bewijzen dat de cijfers die u citeert dan wel juist zijn ? Of moeten we maar zonder meer aannemen dat u God de Vader bent en u het heilig woord in pacht hebt ? U zegt dat .... en dus is het zo ? Waar hebben we dat nog meer gezien he ?


Juist. Bij de woordvoerders van Sciensano en de experten. Wie bent u ? Steven Van Gucht himself of misschien wel Marc van Ranst ?

Alleszins iemand die zich verschuilt achter een pseudoniem en niet het lef heeft om commentaren te posten met zijn werkelijke identiteit. Lafheid is geen mooie eigenschap. Wat betreft mijn post : de cijfers die ik geciteerd heb komen uit officiële bronnen en waren de cijfers zoals ze bestonden de dag dat ik ze gepost heb. En, dat weet u, want ik heb een screenshot van de data in de comments onder mijn post geplaatst. Dat u deze cijfers nu wijzigt bevestigt alleen maar dat Sciensano haar data constant wijzigt met terugwerkende kracht. Maar, daar hebt u wellicht niet bij stil gestaan toen u verwoed bezig was met de redactie van uw rode schoolmeester tekst. Enne ... uiteraard zijn de mensen die het ziekenhuis verlaten, levend. Degene die overlijden staan in de Excel Mortality.

Als u nog eens opmerkingen wil maken over mijn posts, doe dit dan op mijn FB pagina in een comment. Ik ga graag in debat met figuren zoals u ( ook al hebben ze een vals profiel of een pseudoniem )

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en