Search

Twee maten, twee gewichten

Alle café's en restaurants zijn sinds 19.10.2020 gesloten in België. Buurlanden ondergaan hetzelfde lot.

Het volk mag geen koffietje of pint meer gaan drinken noch een hapje gaan eten.

Maar... de kantine van het Europees Parlement en het restaurant van de Kamer van Volksvertegenwoordigers (waar ook onze ministers terecht kunnen voor een warme of koude maaltijd met drank) blijft gewoon open voor de Eurocraten en de Belgische politici. Zonder mondmasker natuurlijk want eten en drinken kan je niet mèt.


Het virus is selectief. Het waart niet rond in de kantine van het EU parlement en het restaurant van de Kamer. Het virus zoekt enkel naar "slachtoffers" op straat, in de scholen, de WZC, in café's en restaurants voor het gewone volk, in sportclubs, hobbyclubs, vliegtuigen en.... thuis in de huiskamer.


Jan Modaal die zijn mondmasker niet goed draagt, krijgt een boete van 250 € maar een Frank Vandenbroucke die rond loopt met een mondmasker onder zijn neus krijgt van de politie agent die naast hem loopt GEEN boete. Bovendien geneert hij zich niet om gewoon zo verder te blijven lopen terwijl hij weet dat er foto's van hem getrokken worden door de pers.


In plaats van het goede voorbeeld te geven en de regels die zij de Horeca en het volk opleggen in de eerste plaats zelf te respecteren, lachen ze ons vierkantig uit in ons gezicht.

De regels gelden enkel voor ons, het volk, niet voor hen.
En daarmee weten we dus ook meteen dat zij weten dat het virus niet zo gevaarlijk is als zij beweren want... als dit wel het geval zou zijn, dan zouden zij de eersten zijn om de regels WEL te respecteren, niet om een voorbeeld te stellen maar om zichzelf te beschermen. Wat een farce....
0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en