Search

UNIZO West-Vlaanderen ondersteunt noodkreet van 125 horecabazen

Een oproep van 125 horecabazen om een duidelijk perspectief te krijgen, kan ook op steun van Unizo Zuid-West-Vlaanderen rekenen. “Indien er niet snel een opening komt, dreigen we onze horeca deels te verliezen”, zegt Ann Coussement, co-voorzitter van Unizo Zuid-West-Vlaanderen.


________

Waar blijft Unizo Nationaal ?

En vooral, vooral, waar blijven de 3 horeca federaties waaronder Horeca Vlaanderen ? Zijn zij niet verondersteld van de belangen van hun leden te verdedigen en vrijwaren ? Of is CEO Mathias De Caluwé nog steeds koffie aan het drinken met onze premier Alexander De Croo om zijn politieke ambities vaste bodem te geven ? ( zie eerdere post met foto )


De horeca is in 2020 4,5 maanden gesloten geweest ( van 18.03 tot 18.05 en van 18.10 tot 31.12 ). Het verlies is niet te overzien. Ettelijke honderden miljoenen, mogelijk zelfs miljarden als men de toeleveranciers van de horeca ook in aanmerking neemt.

De vooruitzichten voor 2021 zijn nog meer rampzalig gezien er dixit minister Van Den Broucke pas sprake kan zijn van enige versoepeling in juni 2021. Als we Erika Vlieghe mogen geloven zit zelfs dat er niet in en zal het eerder augustus worden.


De wereldvreemde politiek beseft blijkbaar nog altijd niet dat als de horeca nog 6 tot 8 maanden gesloten blijft, we geen horeca meer hebben.


Ik steun het initiatief van deze 125 horeca uitbaters. U toch ook ? https://www.hln.be/.../unizo-ondersteunt-noodkreet.../...0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en