Search

Update post 'Ai, ai, dit ziet er niet goed uit'

Op 13 maart 2021 heb ik onderstaand artikel van Children's Health Defense gepost met vertaling van het artikel, als volgt :

" Pfizer eist van landen dat zij overheidsactiva, waaronder bankreserves, militaire basissen en ambassadegebouwen, in waarborg geven als onderpand voor verwachte rechtszaken over vaccinatieschade als gevolg van de COVID-19 inenting.

Argentinië en Brazilië hebben de eisen van Pfizer afgewezen. Volgens juridische deskundigen maakt Pfizer misbruik van zijn macht.

In de VS genieten vaccinproducenten al volledige vrijwaring tegen letsels die het gevolg zijn van het COVID-19 vaccin (*) onder de PREP Act. Als u schade oploopt, moet u een schadeclaim indienen bij het Countermeasures Injury Compensation Program (CICP), dat wordt gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetaler.

Een belangrijk probleem met het CICP is dat het wordt beheerd door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services, dat ook het COVID-19 vaccinatieprogramma sponsort.

Dit belangenconflict maakt het minder waarschijnlijk dat de CICP fouten met betrekking tot het vaccin zal toegeven.

De maximale CICP-uitkering die u kunt ontvangen - zelfs in geval van blijvende invaliditeit of overlijden - is $ 250.000 per persoon, en u moet eerst uw particuliere verzekeringspolis hebben uitgeput voordat de CICP in werking treedt " https://childrenshealthdefense.org/.../pfizer-demands.../...


Een nieuwszender in India legt het nu allemaal nog eens goed uit. Zie link hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=2zoSSHx9QtA0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en