Search

Update - USA Verkiezingen


UPDATE 08/11/2020


Joe Biden is de 46ste President van de Verenigde Staten. Alle media, ook de Vlaamse, hebben hem reeds gefeliciteerd. Donald Trump aanvaardt de uitslag niet en heeft diverse procedures ingesteld wegens fraude.

Dit zijn de huidige feiten. Volgende week is het misschien anders, maar misschien ook niet. Dit zal blijken uit de rechtspraak en de diverse onderzoeken die lopende zijn.


Is er een reden dat ik deze post, eerder op de dag, geplaatst heb, met een aantal observaties over het verloop van de verkiezingen ? Ja. Deze post was en is een oefening in zelfreflexie.

We zijn met ruim 13.000. Wanneer het over corona gerelateerde aangelegenheden gaat, zijn de meesten onder jullie eerder gelijkgestemden. De huisregels worden gewoonlijk gerespecteerd. Jullie zijn vriendelijk en beleefd tegen mekaar (en tegen mij). Maar... van zodra het over een ander topic gaat, zoals bvb de verkiezingen in de USA, ontstaan er meteen twee kampen: de pro Biden en de pro Trump. Degenen die pro Biden zijn, gaan keihard in tegen de kritiek die geuit wordt over het verloop van de verkiezingen en reageren buitengewoon agressief. Degenen die pro Trump zijn worden meteen afgedaan als complotisten en in het verweer geduwd. Er worden geen vragen gesteld, geen voorbehoud gemaakt. Het is allemaal fake, omdat .... MSM het zegt.

Sommigen zijn buitengewoon grof, onbeschoft en onbeleefd en erg veroordelend in hun reacties.


In wat voor een wereld zijn wij verzeild geraakt? Kunnen we alleen maar "vrienden" zijn als we dezelfde mening hebben over één topic en worden wij "vijanden" als we dezelfde opinie niet delen over een ander topic? Ik vraag jullie om daar eens goed over na te denken.


Zijn de verkiezingen correct verlopen? Ik denk van niet. Anderen vinden van wel.

Mag dat gezegd worden? Ja zeker. Iedereen heeft recht op zijn eigen visie en eigen mening. Daar gaat het tenandere niet om. Waar het wel om gaat is de zichtbare en meetbare onverdraagzaamheid van sommigen, het misprijzen en de minachting die zij uiten wanneer iemand durft in te gaan tegen hun gedachtengoed. Dit is echt niet ok.


Het goede nieuws van mijn post over de USA verkiezingen is dat een aantal maskers die moesten vallen afgevallen zijn en netjes opgeruimd zijn. Dit geldt ook voor de bots die meteen op deze post gevlogen zijn om met zwaar geschut te schieten.

5 bots hadden 60 tot 80 profielen, de andere minstens 10.

Voor dat jullie reageren op een lelijke comment, controleer altijd de naam. Als er heel veel profielen op dezelfde naam bestaan, zonder profielfoto (en leeg) of een beeld van een bloem, een hond, een ondergaande zon, is het gewoonlijk een bot (computer gestuurde fake profielen die door bedrijven massaal op FB pagina's gezet worden).

Wees lief voor mekaar. Altijd. Ongeacht over welk topic het gaat.


ORIGINELE POST 07/11/2020

Bron: FB NEWSMAX

In de staat Pensylvania (en wellicht ook in tal van andere staten) is uitgelekt dat er ruim 21.000 stembrieven op naam van Biden zijn geregistreerd van .mensen die al jaren dood zijn.

Op dit eigenste moment op CNN: in Pensylvania zijn ook een aantal dubbele stemmen ontdekt op naam van Biden (wat overeenstemt met berichten die ik ontvangen heb van persoonlijke vrienden die in 3 verschillende staten wonen en elk 3 stembiljetten ontvangen hebben, dus het probleem zit waarschijnlijk overal)

Ettelijke miljoen stemmen via de post zijn "plots" opgedoken na sluitingstijd en zijn uitsluitend stemmen voor Biden wat mathematisch onmogelijk is. Klokkenluiders hebben gemeld dat zij de poststempel van de dag voordien moesten plaatsen. In Nevada moeten er nog 35.000 stembiljetten geteld worden. Ze hebben gisteren aangekondigd dat ze "verlof" nemen tot maandag.

Wie goed oplet bij de opvolging van het nieuws van CNN zal al gezien hebben dat in de staten waar de telling nog aan de gang is, Biden vanaf de telling van stemmen via de post plots een grote voorsprong nam op Trump, maar de stemmen die Biden voor heeft op Trump terug gestaag zakken. We weten dus lang niet alles wat er achter de schermen gebeurt.

Benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen ? Ik ook.

Het is ook voor ons een waarschuwing.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en