Search

Vaccinatie voor dummies

1. Het product : " De flacon met vaccin bevat 0,45 ml concentraat. Verdun dit met 1,8 ml NaCl 0,9%. De ampul bevat dan in totaal 2,25 ml. Vul hiermee 6 injectiespuiten met 0,3 ml. Dien het vaccin toe op kamertemperatuur "


CK : één spuit is 0,3 ml ( of 0,3 gram ). Dat is dus eigenlijk een micro druppel. Mmm.... hoe komt het dan dat bij alle video's van vaccinaties " on camera " van o.a. Biden, Fauci en vele andere prominenten, een spuit wordt gezet die één tot zelfs 2 cm naar beneden gedrukt wordt ? Allemaal fake dus. Voor een spuit van 0,3 ml is dat niet nodig. By the way, na de injectie van Fauci vroeg de pers hem of het pijn gedaan had. Hij klopte op zijn andere bovenarm en zei dat hij niets gevoeld had.


Trouwens, het vergt grote kunst ( en geen bibberende of vermoeide handen ) om per flacon exact 0,3 ml te trekken. 0,4 ml of 0,2 ml... het is snel gebeurd ( teveel kan perfect want er is overschot in elke flacon, vandaar dat de pers een tijd geleden bol stond van mededelingen dat in België 7 dosissen uit een flacon gehaald werden ipv 6 ).


2. De bewaring De flacons worden bewaard in een ultravriezer op -75° Celsius. Op die manier blijven ze nog 6 maanden goed. Om ze te kunnen toedienen, moeten ze eerst worden ontdooid. Dat duurt drie uur en gebeurt in een koelkast met een temperatuur tussen 2 en 8 graden. Na het ontdooien zijn ze nog vijf dagen te bewaren in een koelkast.

  • onopgelost vaccin bij kamertemperatuur: 2 uur houdbaar

  • opgelost vaccin in flacon tussen 2-30 °C: 6 uur houdbaar . Nadien niet meer bruikbaar. Het vaccin moet toegediend worden op kamertemperatuur.

CK : op 3 uur van - 75° naar 2° in een koelkast met een temperatuur tussen 2° en 8° ? Amai. Dat is straf. Als ik een stuk vlees of vis uit de vrieskast haal en in mijn ijskast leg om te ontdooien duurt het 24 uur voor dat het ontdooid is en dan nog. Maar hier kan dit dus blijkbaar op 3 uur tijd. Nota bene in een ijskast.


Opgelost/aangelengd vaccin nog 6 uur houdhaar. Onopgelost op kamertemperatuur : 2 uur houdbaar.

De vaccinatiecentra hebben ruime openingsuren : van 7 u tot 22 uur ( dus in totaal 15 uur ). Hopelijk staat er iemand met een stopwatch naast de ijskast om de binnen deze tijdzones uit te halen en op kamertemperatuur te brengen. Als de tijdzones niet gerespecteerd worden, zijn de vaccins niets meer waard.


Volgens de laatste berichtgeving heeft Pfizer aangegeven dat het vaccin kan bewaard worden in een normale medische diepvriezer op een temperatuur van min 15 tot min 25 graden Celsius. Dat verkort de ontdooi tijd maar verandert niets aan de houdbaarheid.


3. De bijwerkingen Vlaamse kranten koppen : " 1 op de 3 heeft last van tijdelijke bijwerkingen coronavaccin: “Niet panikeren, dit is normaal”

Koorts, vermoeidheid, hoofdpijn, gezwollen en wat pijnlijke lymfeklieren, misselijkheid en rillingen ... opvallend veel mensen die al een Covid-19-vaccin toegediend kregen, melden bijwerkingen, soms toch in die mate dat ze een dag of twee niet kunnen werken. https://www.hln.be/mijn-gids/1-op-de-3-heeft-last-van-tijdelijke-bijwerkingen-coronavaccin-niet-panikeren-dit-is-normaal~aa45aad1/ "


CK : Eudravigileance heeft tijdens het eerste kwartaal 2021 reeds meer dan 400.000 ernstige bijwerkingen in Europa geregistreerd ( andere dan deze hiervoor vermeld ). Waarom wordt hierover met geen woord gerept?

Er zijn ook al tal van mensen kort na de vaccinatie overleden. Volgens de experten is er geen enkel verband met het vaccin. Maar... hoe weten ze dat zo zeker ? Er worden geen autopsies gedaan.


Dat mensen van een spuit van 0,3 ml ( met 0,075 ml actief product ) zo ziek kunnen zijn dat ze 1 à 2 dagen niet normaal kunnen functioneren en 400.000 mensen al ernstige bijwerkingen hebben gehad, werpt de nodige bedenkingen op. Het lichaam van een volwassen persoon bestaat voor ongeveer 7% uit bloed. Een persoon van ongeveer 70 kilogram heeft een bloedvolume van 5 tot 6 liter. Dat het lichaam met 0,075 ml actieve substantie zo zwaar reageert is niet ok.


4. De bescherming. Volgens de persmededelingen zou Astrazeneca na 2 vaccinaties voor 76% bescherming bieden wat betekent dat er nog altijd 24% kans is om besmet en ziek te worden. Voor Pfizer zou de bescherming na 2 vaccinaties 90% bescherming bieden en voor Moderna zelfs 94%, wat betekent dat er toch nog altijd 1 kans op 10 is om besmet en ziek te worden.

Pfizer en andere pharma reuzen hadden aanvankelijk vooropgesteld dat het tweede vaccin 3 weken na het eerste moet toegediend worden. België heeft grote vertragingen gekend in de aanlevering van vaccins. De termijn is verdubbeld. 42 dagen ipv 21 dagen. In de UK zit er zelfs 12 weken tussen de eerste en de tweede.

Aanvankelijk werd beweerd dat er na 1 vaccinatie vrijwel geen bescherming was, maar... omdat er onvoldoende vaccins zijn wordt er thans voorgehouden dat er al een hoge graad van bescherming is na één vaccinatie. Hoeveel precies ? Daar hebben we het raden naar. Bewijzen ? Idem.


5. Groepsimmuniteit Volgens de oorspronkelijk thesis van de experten kunnen we slechts groepsimmuniteit bekomen als minstens 70% van de bevolking dubbel gevaccineerd is. Dat alle dubbel gevaccineerden nog steeds voor 10% tot 26% besmet kunnen worden en 70% dubbele vaccinaties dus slechts kan leiden tot maximum 55% groepsimmuniteit DOOR vaccinatie wordt wijselijk verzwegen.


De overheid heeft aangekondigd dat er nu ruimte komt voor versoepelingen omdat reeds, en ik citeer, 36% van de bevolking gevaccineerd is. Dit is niet correct. Volgens het dashboard heeft op vandaag 29,24% van de bevolking een eerste injectie kregen en slechts... 8,69% een dubbele vaccinatie. We staan dus nog heel ver af van groepsimmuniteit door vaccinatie ( mits de vaccins doen wat ze beloven te doen ). https://covid-vaccinatie.be/nl


6. duurtijd van de bescherming "Wie nu wordt ingeënt met het coronavaccin van Pfizer/BioNTech, zal waarschijnlijk binnen het jaar een extra prik nodig hebben om beschermd te blijven tegen het virus. Dat heeft Pfizer-CEO Albert Bourla donderdag gemeld.

“Het is heel belangrijk om de groep mensen die vatbaar zijn voor het virus zo klein mogelijk te houden”, zei de CEO aan de Amerikaanse zender CNBC.

Hij gaf ook aan dat het mogelijk is dat mensen zich op termijn elk jaar moeten laten vaccineren tegen het coronavirus. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210415_97882775CK : mja, dat zegt alles natuurlijk.

2 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en