Search

Van Dissel (directeur RIVM - NL) blijft erbij: mondkapjes hebben weinig effect

Bron: NOSIk hoor het u graag zeggen Mijnheer Van Dissel. Dit is nl. volkomen juist en blijkt ten overvloede uit de 31 onderbouwde wetenschappelijke studies inzake mondmaskers die ik inmiddels gelezen heb.


Stelt zich dan de vraag waarom S. Van Gucht, namens Sciensano, hierin op de voet gevolgd door Van Ranst, blijven beweren dat mondmaskers noodzakelijk zijn om te beschermen tegen " besmetting " ?


Voor wie het nog niet wist : gisteren zijn de maatregelen opnieuw een beetje versoepeld. Wie langer dan 15minuten op een afstand van minder dan 1,5 m in contact is geweest met een "besmet" persoon, hoeft niet meer in quarantaine te gaan OP VOORWAARDE dat de beiden personen op het tijdstip van het contact een mondmasker droegen.


Dat gaat vonken geven met alle wetenschappelijke studies die bevestigen dat mondmaskers geen bescherming bieden/weinig effecten hebben....

Wordt ongetwijfeld vervolgd ...

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en