Search

Van Gucht voorspelt onze toekomst

Bron: Nieuwsblad

"De zomer van 2021 wordt niet zorgeloos, stelt Steven Van Gucht. Ook anderen temperen de te hoge verwachtingen. “Zelf met vaccins zullen we nog een jaar en misschien zelfs twee jaar mondmaskers moeten dragen.”

Bron: Nieuwsblad


Wat zegt Van Gucht nu eigenlijk tussen de lijnen?


1./ Dat ... het corona vaccin dat in het voorjaar 2021 op de markt zal komen, niet zal werken, het immuunsysteem niet zal versterken en ons niet zal beschermen. Alle vaccins die reeds bestaan (tegen de mazelen, bof, rode hond, polio, gele koorts ...) bieden na ongeveer een maand volle bescherming. Vaak zelfs vroeger. Het corona vaccin (dat bestaat uit anti-lichamen die ons lichaam zelf al aanmaakt) echter niet. Bill Gates heeft onlangs in NBC zelf verklaard dat "we" 2 tot zelfs 3 x zullen moeten gevaccineerd worden door een super efficiënt vaccin en gedurende lange tijd een mondmasker zullen moeten blijven dragen. (zie video met interview van BG in een eerdere post) Waarom moeten wij ons meermaals laten injecteren met een vaccin waarvan de experten zelve al op voorhand verklaren dat het geen soelaas zal bieden ?

2./ Dat .... de mondmasker saga enkel tot doel heeft om de bevolking te conditioneren, de angst psychose in stand te houden en de maatschappij als geheel kapot te maken met absurde regels waarvan het nut nooit bewezen werd. Van Gucht weet als geen ander dat mondmaskers geen enkele bescherming bieden. Dit wordt bevestigd door tal van wetenschappelijke studies die Van Gucht ongetwijfeld ook kent. Hij was trouwens één van de eersten die in de begin periode verklaard heeft dat mondmaskers nutteloos zijn. Ook de WHO heeft benadrukt dat het niet aangeraden is voor gezonde mensen om mondmaskers te dragen omdat... het infectieziekten kan veroorzaken (zie video met toespraak van WHO in eerdere post )

3./ Dat .... Van Gucht overtuigd is dat ons verstandelijk vermogen volledig uitgeschakeld is en wij alle onzin die hij uitkraamt als makke schapen zullen blijven pikken. Geen enkel virus blijft eeuwig bestaan. In algemene regel verspreidt een virus zich gedurende een paar maanden en verdwijnt het weer een snel als het gekomen is.

De Spaanse griep is het dodelijkste virus dat de moderne wereld heeft gekend. Velen hoestten bloed op en stierven binnen een dag. Hun longen waren volledig verwoest. Begin november 1918 had de Spaanse griep in alle continenten op aarde (behalve Australië en Antarctica) voet aan wal en naar schatting al aan meer dan 60 miljoen mensen het leven gekost. Pas eind januari 1919 leek de Spaanse griep op zijn retour te zijn: het aantal slachtoffers daalde. In juli 1919, zo’n 500 dagen na de start, was de Spaanse griep zo goed als uitgewoed. Finale dodentol : bijna 100 miljoen mensen op 9 maanden tijd. https://tallsay.com/.../spaanse-griep-2-hoe-de-grootste...

Na 8 maanden was de Spaanse griep weg maar van corona (dat nu ook al zo'n 8 maanden circuleert) zou nu al geweten zijn dat het nog één à twee jaar zal blijven woeden? Van Gucht & co hebben een glazen bol en kunnen een verre toekomst voorspellen?


Hoe zit het nu werkelijk met corona?

a) wereldwijd De WHO heeft op 14.10.2020 een peer reviewed rapport gepubliceerd waarin de dodentol door of met corona geschat is op 0,23 % van de wereldbevolking (in het algemeen) en 0,05% van de wereldbevolking voor mensen jonger dan 70 jaar. Dat is in absolute cijfers: 17.400.000 overlijdens respectievelijk 3.900.000. De WHO heeft op 31.01.2020 de noodtoestand (alarmfase 6) uitgeroepen. Op dit ogenblik zijn er wereldwijd 1.116.722 corona overlijdens geregistreerd. Dat is aanzienlijk minder dan NU geschat wordt door de WHO en nog vele keren minder dan wat de WHO in de beginfase van de pandemie geschat had (10% van de wereldbevolking besmet of 780.000.000 en 3,4% overlijdens ofwel 265.000.000 overlijdens).

b) België In een normaal jaar overlijden gemiddeld 300 per dag aan alle aandoeningen. Dat is gemiddeld 109.500 overlijdens per jaar. Op dit moment (na 8 maanden) telt België 10.964 overlijdens waarvan het 95% bejaarden die voor de meerderheid niet getest zijn en registreerd als vermoedelijke corona overlijdens. Dat is 10% van het totaal aantal overlijdens dat we in een normaal zien en 0,093% van de totale bevolking.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en