Search

Verklaring van Mr. Carlo Brusca, voorzitter van Reaction 19, in vaccindebat op CNews

" Ik ben niet tegen vaccins. Mijn kinderen zijn ook gevaccineerd. Maar ik ben wel absoluut tegen het covid vaccin omdat het geen vaccin is.

Een vaccin is een juridische notie en volgens de definitie die de WHO hieraan geeft, een medicijn dat toelaat om een immuniteit te creëren tegen een virale ziekte. In de huidige stand van zaken is het zo dat wat men ons tracht te verkopen als een vaccin, een innovatief product is, een mRNA, dat nooit eerder is toegepast in de medische wetenschap om immuniteit op te bouwen. Ik herinner eraan dat, in termen van wetgeving, een arts op basis van verworven kennis medische adviezen dient te geven. Dat is een definitie die al bestaat sinds 1936.


Wij beschikken vandaag niet over de informatie en zelfs WHO bevestigde tijdens haar persconferentie van 05.01.2021 dat er geen zekerheid is over de verworven immuniteit. De hoofdonderzoeker van WHO bevestigt dat er geen bewijzen zijn dat het vaccin werkzaam is en de mensen niet besmet zullen geraken en anderen besmetten." ( NOOT CK : dit is juist - zie eerdere post met uitspraken op beeld van WHO )

" Als een regeringsleider 100% zeker is dat een vaccin werkzaam en veilig is en geen enkele ernstige bijwerking zal hebben, dan zal hij dat vaccin verplicht stellen en zijn strafrechtelijke aansprakelijkheid aanvaarden, maar dat wordt nu niet gedaan, precies omdat ze niet zeker zijn en er niets over dat vaccin geweten is. We zijn allemaal proefkonijnen. "

" Er bestaan andere oplossingen"

" We mogen niet werken met mensen zoals gewerkt wordt met proefkonijnen"


( vanaf 10:29 min ) "Er zijn ambigue zaken aan de hand. Ik geef u een voorbeeld. Drie dagen geleden hebben er huiszoekingen plaats gevonden omdat er bewijzen zijn dat Pfizer op 2 november 2019 in Duitsland 2 x 800 miljoen flacons in glas heeft besteld die een temperatuur van minstens - 100°moeten verdragen. Onderzoek door de algemene inlichtingsdiensten van de politie. Hoe komt het dat Pfizer op 2 november 2019 al 2 x 800 miljoen flacons bestelt voor een pseudo vaccin dat ze ons vandaag verkopen als een creatie die op enkele maanden is tot stand gekomen om ons te redden. Het zijn geschreven bewijzen. Ik ben advocaat, ik werk op basis van stukken en wij werken op dossiers."


(vanaf 11:40 min ) " Er bestaan conventies en wetgeving. Ik wil mensen redden en vermijden dat de menselijke natuur genetisch gemodificeerd wordt door leerling heksen.

Op 15.07.2020 is plots de Europese reglementering veranderd. Die reglementering was heel sterk en bedoeld om mensen maximaal te beschermen. De EU heeft daarvoor gevochten. Op 15.07 is er plots in een paar dagen tijd een reglement tot stand gekomen dat de totale vrijheid heeft gegeven op het binnen treden van genetisch manipulerende organismen. "

____ NOOT : Mr. Brusca wordt door het anker bestempeld als " complotdenker ". Wat daarentegen wel bijzonder interessant is, is dat Franse media zenders pro en contra debatten niet uit de weg gaan. Dat is in België ( en vooral in Vlaanderen ) wel anders. Hier mogen er geen confrontaties tussen voor-en tegenstanders plaats vinden, geen debatten, niets.0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en