Search

Verontrustend bericht van een ouder

ATTENTIE!! Ik heb net een heel verontrustend bericht ontvangen van een ouder. Hieronder de getuigenis.


"Ik maakte gisteren iets mee met de dochter van 13j. En vraag me af of ik juridisch iets moet ondernemen. Via CLB heeft mijn dochter gisteren een vaccinatie gekregen tegen hpv. CLB was op de hoogte dat wij de ouders niet willen dat CLB de vaccinatie toedient, omdat we daarvoor onze eigen arts willen kiezen.

De dokter in kwestie heeft met mijn dochter gepraat en haar een formulier laten ondertekenen zodat ze alsnog de vaccinatie zou kunnen zetten.

13j. De dochter dacht dat ze mama en papa helpt en daarom is ze meegegaan in het verhaal van de dokter. Ik ben van mening dat de dokter hier ferm buiten haar boekje is gegaan. Dit houdt ook in dat de dokter alle vaccinatie mag geven aan kinderen vanaf 12j. Als ze daar zelf mee instemmen. Maar hier is er sprake van manipulatie omdat het CLB op de hoogte was dat we de vaccinatie niet willen, en toch hebben ze die gezet.

Alle kinderen kregen op dat ogenblik deel 2 van de vaccinatie terwijl men dus wist dat de dochter deel 1 niet gekregen heeft omdat we dat geweigerd hadden. Toch hebben ze deel 1 nu geïnjecteerd. Zonder afspraak of communication naar de ouders."


LEES AUB HET ACTIEPLAN VAN DE WHO INZAKE VACCINATIES VOOR KINDEREN

(klik op de link)


Hoewel kinderen en jongeren tot de leeftijd van 18 jaar minderjarig zijn en dus niet handelingsbekwaam zijn (wat betekent dat ze ook geen toestemming kunnen geven middels een handtekening) worden er toch, volkomen onregelmatig, toestemmingen van kinderen + 12 jaar ontfutseld om zich te laten vaccineren.


DIT IS VOLKOMEN ONWETTELIJK.


Maak uw kinderen duidelijk dat zij NOOIT iets mogen tekenen ongeacht wat er verteld wordt en zij ALTIJD tegen de leerkracht, directie, CLB afgevaardigde en/of art moeten zeggen dat de school, of het CLB of de arts die vaccinaties komt zetten contact moeten opnemen met de mama en de papa en als er papieren moeten getekend worden de mama en/of de papa dit zullen doen.

Stuur zo snel mogelijk een aangetekende brief naar de SCHOOL en het CLB waarin u de directie het verbod op legt om uw kind(eren) te vaccineren zonder uw voorafgaandelijke toestemming. Hetzelfde geldt voor de PCR test indien u zich daartegen wenst te verzetten.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en