Search

Waar is de evidence-based-aanpak bij covid-19?

"In de toekomst hopen we dat de huidige beeldvorming kan worden bijgesteld door feiten transparant te communiceren en betere indicatoren te gebruiken zoals het percentage positieve tests bij asymptomatische, matig symptomatische (geen zorg nodig) en echt symptomatische proefpersonen", schrijven verschillende artsen en academici.

Bron: DE ARTSENKRANT 23.09.2020


Dank u wel Roularta Media Group dat u experten aan het woord laat die een andere mening toegedaan zijn over corona en de vigerende maatregelen dan deze die het volk gewoonlijk in MSM ziet en hoort.


Dit is wat ikzelf, op basis van alle voorliggende bewijzen van geverifieerde bronnen, zelf ook al weken lang verkondig.


DE ARTSENKRANT 23.09.2020 : " Waar is de evidence-based-aanpak bij covid-19?"

"In de toekomst hopen we dat de huidige beeldvorming kan worden bijgesteld door feiten transparant te communiceren en betere indicatoren te gebruiken zoals het percentage positieve tests bij asymptomatische, matig symptomatische (geen zorg nodig) en echt symptomatische proefpersonen", schrijven verschillende artsen en academici."


"Andersdenkende meningen worden door de adviseurs weggezet als 'onbetrouwbaar', 'niet wetenschappelijk onderbouwd' of erger nog, de tegenstemmen zijn 'mee verantwoordelijk voor de stijging in besmettingen'. Na negen maanden onderzoek, sinds de uitbraak in Wuhan (China), blijft het nog steeds wachten op wetenschappelijke onderbouwing van de aangestelde experten voor de geleverde adviezen. "Meer en meer studies tonen ondertussen aan dat het virus niet de 'killer' is die we initieel dachten. Verder wordt duidelijk dat het beleid van lockdown, quarantaine, hygïenische maatregelen en physical distancing slechts weinig tot niets bijdragen aan de beheersing van de viruscirculatie en -infectie.


"Laten we een 'evidence-based'-aanpak voorstaan die voorbij het cijfermateriaal kijkt en de bevolking achter de getallen terug hoop en perspectief biedt"

Prof. dr. Jean-Luc Gala, Hoogleraar en Kliniekhoofd Virologie, UZ Saint-Luc, UCLouvain. Sam Brokken, lector en onderzoeker Gezondheidswetenschappen, Leuven. Prof. dr. Pierre-Francois Laterre, Hoogleraar en Diensthoofd Intensieve Zorgen, UZ Saint-Luc, UCLouvain. Dr. Mélanie Dechamps, Adjunct-kliniekhoofd Cardiovasculaire Intensieve Zorgen, UZ Saint-Luc, UCLouvain.


0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en