Search

Waar is Jürgen Conings?

Maandag was het exact 3 weken zijn dat Jurgen van de aardbodem verdwenen is. Waar is hij ?


Waarom vinden ze hem niet ? Meer nog. Waarom is er geen enkel spoor van Jurgen ? Niks, nul, nada.


Het Park Hoge Venen en de regio Dilsen-Stokkem tot Maasmechelen zijn tot 3 x doorzocht ( voor het laatst afgelopen vrijdag ), door de infanterie ( fysieke zoektochten ), helikopters, drones met warmtecamera's. Hij zit daar duidelijk niet zodat het maar zeer de vraag is waarom men daar toch blijft zoeken.

Voor de rest zijn er toch wel aardig wat eigenaardigheden.

De legerbasis in Leopoldsburg hangt vol camera's. Ok, deze van het wapendepot waren toevallig stuk, toen hij daar een half wapenarsenaal ( hum... ) heeft weg genomen maar wat met de andere camera's ? Er bestaat geen enkel camerabeeld van Jurgen. We moeten het doen met een vage beschrijving en foto's van zijn FB pagina.

Jurgen heeft duidelijk behoorlijk wat rond gereden. Hij is gezien aan de woning van onze Marc ( door wie ? ) en hij is eretekens gaan neerleggen op het graf van zijn ouders in Peer. Maar... ook daarvan zijn er geen beelden terwijl ons land volstaat met ANPR camera's.

Een boswachter zegt dat hij hem heeft gezien, een schoolgaand kind idem dito. Verschillende locaties op verschillende plaatsen maar niemand heeft een beeld van hem. In dit digitaal era....


Twee dagen na zijn verdwijning ( woensdag 21.05) zijn er in het bos, op de locatie waar ze hem zochten, 6 schoten na mekaar gehoord. Dat waren beweerdelijk jagers, maar... het is geen jachtseizoen maar broedseizoen en dan is jagen verboden. Wat waren die schoten ?


Een militair ( MP zoals Jurgen ) heeft van zijn commandant vernomen dat Jurgen als sinds woensdag 21 mei dood is. Dit is door allerlei sujetten tegen gesproken als " fake news " maar enig bewijs dat hij nog leeft ( andere dan louter woorden dàt hij nog leeft ) zijn er niet.

Op wat baseert men zich om te stellen dat Jurgen nog leeft ?

Over welke concrete elementen beschikt men?


Bestaat Jurgen echt ? Ja. Daar heb ik bewijzen van. Hij was - by the way -een uitstekend student. De beste van de klas in theoretische opleidingen die georganiseerd zijn door de landmacht 🙂


Zondag 13 juni komt President Biden toe in Brussel. Op 14 juni zal hij een NATO top bijwonen. Er circuleren geruchten dat Jurgen dan wel eens zou kunnen toeslagen ( wat ik sterk betwijfel want de veiligheidsmaatregelen zijn bij een bezoek van een staatsleider altijd enorm ). Als er een poging tot aanslag zou plaats vinden, zal dit ongetwijfeld in de schoenen van Jurgen geschoven worden.


1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en